Skandal u Podgorici: Saobraćajni policajac izbrisao oproštajnu poruku iz telefona mladića koji se ubio!

3

Policija je pokrenula internu istragu kako bi utvrdila pod kojim okolnostima je policijski službenik, saobraćajne policije, izbrisao sms poruku iz telefona mladića, nakon što je on izvršio samoubistvo skokom u Moraču, saznaje Borba.

Prema našim saznanjima, događaj se desio prije par mjeseci, a nije poznato da li je policijski službenik (ime i prezime poznato redakciji) suspendovan.

Iz policije nam je potvrđeno da se sve ispituje, vezano za ovaj događaj.

Kako saznajemo, mladić, koji je odlučio da izvrši samoubistvo, prije nego je skočio u Moraču, ostavio je na mostu lična dokumenta, dio odjeće i mobilni telefon. Sumnja se da je u telefonu ostavio poruku zbog čega se odlučio da sebi oduzme život.

Interesantno je da je prvi na lice mjesta stigao saobraćajni policajac, koji je od ranije imao neke nesuglasice sa nesrećnim mladićem. Prema našim informacijama, nesrećni mladić je jedno vrijeme proveo u pritvoru, zbog nesuglasica koje je imao sa tim policajcem. Kako nam je potvrđeno iz više izvora u policiji, saobraćajni policajac je priznao da je uzimao telefon, kritičnog dana, nakon što je došao na lice mjesta i da je, navodno, greškom izbrisao poruku koja je bila u njemu.

Nejasno je, kako je policijski službenik mogao i smio da otvara telefon, prije nego što je obavljen uviđaj i prije dolaska na lice mjesta ekipe za uviđaj. U postupanju tog policijskog službenika ima elemenata za pokretanje postupka protiv njega.

Kako saznajemo, i porodica nesrećnog mladića već je tražila da se ispitaju sve okolnosti vezano za ovaj događaj.

3 Comments
 1. S komentariše

  Katastrofa! Necuveno! Prosto ne mogu da vjerujem da ovo moze da se dogodi. Ovo spada u krivicnu odgovornost, izmedju ostalog. Prilikom odlucivanja o ovome, neka nadlezni podju od komparativne prakse u razvijenim demokratijama. Kako bi se tamo ovo zavrsilo

 2. Karlito komentariše

  U zapadnim zemljama bi bio suspendovao. I pod istragom da l je bilo samoubistvo ili ga je gospodin policeman bacio s mosta.

 3. Istina komentariše

  Od ove nase vlasti nema pravde
  I ako se gospodin predsjednik zakleo,
  da ce se postovati pravda i i suzbijati kriminal .
  Al neka BOG SUDI SVIMA ..
  on jedini sve vidi…
  S vjerom u Boga pocinioci neka budu Kaznjeni…

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.