Skandal u klinici Hipokrat: Ljekarka vrijeđala poslanika DF-a!

3

Koje su granice ljudske mizerije i idolopoklonstva, iznenađujemo se svakog dana. Ali da ljekar sebi dozvoli da ima histerični napad pred pacijentima i da svoju odanost liku i djelu predsjednika DPS dokazuje vrijeđajući svog pacijenta – poslanika opozicije, dok se on nalazi u prostoriji za snimanje, nešto je što dosad nije zabilježeno, čak ni u ovakvoj Crnoj Gori.

Kako javlja više izvora našeg portala, koji su bili u čekaonici, juče je u Poliklinici „Hipokrat“ ljekarka Milanka Raičević, kada je poslanik Demokratskog fronta Slaven Radunović ušao u čekaonicu, prvo dobila neviđeni napad navijačke strasti prema košarkašima Crne Gore, čiju je utakmicu pratila na TV-u, a onda, nakon što je Radunović prešao u prostoriju za snimanje, počela pred pacijentima u čekaonici da iskazuje neviđenu mržnju prema protivniku režima.

„Govorila je da ga ne podnosi, da ga ne može očima vidjeti…“, kazao je naš čitalac koji se slučajno zadesio u čekaonici, napominjući da je bilo i izraza koji vrijeđaju ličnost poslanika Radunovića.

Kada je osuđena od strane prisutnih za izliv mržnje i neprimjerno ponašanje, ljekarka Raičević je nastavila svoju ekstazu vičući:

„Ovo je Crna Gora. Moja Crna Gora. Ja mogu da radim što god hoću!“

A nakon što se jedan od prisutnih prekrstio čudeći se čemu prisistvuje, on mu je histerično dobacila:

„Nemoj mi se ništa krstiti, ja to ne priznajem!“

Naš portal je kontaktirao poslanika Slavena Radunovića i tražio komentar na ovaj događaj.

„Najmanji je problem što sam ja bio meta napada. Pravi problem je samo saznanje da je gospođa toliko ostrašćena, da moramo dovesti u sumnju i njenu etičnost, kao i sposobnost da pacijente – koje smatra politički ili nacionalno nepodobnim, tretira medicinski korektno. Ja nisam čuo šta je sve govorila, jer sam za to vrijeme bio u kapsuli za snimanje, ali je u čekaonici bilo više pacijenata i njihovih rođaka koji su mi prenijeli šta se dogodilo. Još jedna simptomatična stvar je i to da sam ljekarski izvještaj dobio čim sam se popeo u čekaonicu, a nju nisam ni vidio, iako sam platio ozbiljan iznos novca za pregled i par ljekarskih objašnjenja vezanih za problem zbog kojeg sam došao. Ovo znači da je nalaz samo na brzinu ispisala, kako bi me izbjegla. Ponavljam, ovo je alarm koji upozorava na ostrašćenost i neprofesionalizam. I nova briga za ljude koji su prinuđeni da budu njeni pacijenti“, kazao je Radunović.

„Podignut sam u porodici ljekara i znam kako su se moja majka i njene kolege odnosile prema pacijentima, nezavisno od toga koje su nacionalnosti, vjere ili socijalnog statusa…Zato me ovakav postupak šokirao. Pozivam vlasnike „Hipokrata“ da hitno preispitaju dalje angažovanje ove ljekarke, a Ljekarsku komoru Crne Gore da utvrde njenu poslovnu sposobnost, jer vrlo vjerovatno ona nije u stanju da više obavlja svoj posao“

Portal IN4S je u saznanju da su prostorije bolnice Hipokrat opremljene opremom za video nadzor, pa apelujemo na vlasnike da objave sporni dio, gdje ljekarka u čekaonici demonstrira mržnju prema poslaniku Radunoviću, dok prisutni pokušavaju da je zaustave.

3 Comments
 1. ćipur komentariše

  svaka joj cast rekla zena sto misli i sto osjeca bez mase i bez mraka ljudski i posteno
  nije klela i proklinjala ka ovi nesrecnici sto ih dovode litijasi sa konca o konopca
  to vam valja to je super i to je za dobro crnr gore
  o portalu i vama smijesno govorit bilo sto vama samo da je protiv crne gore i dobro je
  zalosni ste nego u zivotu
  sve se vraca sve se placa a nicija nije gorela do zore treba se ponekad pogledat u ogledalo

  2
  11
  1. Pljevlja komentariše

   Dobro rece, “nicija nije gorela do zore”. Njihova se polako ali sigurno gasi.
   Veceras svi na litije!

   13
   2
 2. Ne damo svetinje komentariše

  A brata i sestru je lecila u Beogradu prosle godine, nije ih ostavila u ruke “strucnjaka” iz KBC njene lijepe CG

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.