Skandal: Tužilac Saša Čađenović lagao u završim riječima, DF ponudio dokaz!

0

Od početka montiranog sudskog procesa poznatijeg kao “državni udar” tužioci Milivoje Katnić i Saša Čađenović su se služili brutalnim lažima, podvalama, manipulacijama i podmetanjima. Da finiš ovoga postupka protekne na isti način potrudio se danas tužilac Čađenović koji je brutalno lagao i u svojoj završnoj riječi, saopšteno je iz Demokratskog fronta.

“Naime, tužilac Čađenović je upoređujući izjave optuženih koje su davali u tužilaštvu sa onima koje su dali u sudskom postupku, namjerno je falsifikovao, lagao i podmetao, a posebno Andriji Mandiću, Milanu Kneževiću i Mihailu Ćađenoviću. Najviše je u oči upala brutalna neistina kojom je pokušao da lažnu optužnicu osnaži izmišljotinom da je Andrija Mandić navodno priznao jedno od krivičnih djela koje mu se stavlja na teret. Ovim putem raskrinkavamo laži tužioca Čađenovića.
Tužilac Čađenović kaže: “Na glavnom pretresu 06. 10. 2017. godine okrivljeni Mandić Andrija je izjavio da je prihvatio da angažuje lica radi usluge kontranadzora, nabavljanja opreme za detekciju uređaja za nadzor ometača, praćenje signala, kao i za izradu planova evakuacije i izvlačenja na dan i nakon parlamentarnih izbora.”

Istina je sledeća – sudija Suzana Mugoša u procesu govori Mandiću: “Nadalje vam se stavlja na teret da ste prihvatili da angažujete druga lica radi vršenja usluga kontrandazora, nabavljanja opreme za detekciju uređaja, za nadzor ometača, praćenje signala, kao i izrade plana evakuacije i izvlačenja na dan i nakon parlamentarnih izbora pripadnika kriminalne organizacije i vrši druge poslove i zadatke koji su mu namijenjeni. Možete li da se izjasnite oko ovoga plana evakuacije?”

Mandić je izjavio: “Naravno, mogu oko svega da se izjasnim. To su sve izmišljotine, to su sve podmetanja, to je sve ona najniža improvizacija”, navodi se u saopštenju.

https://www.facebook.com/DemokratskiFront/videos/2245262225737363/

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.