Skandal SDT-a: Odbrana tvrdi da vode istragu protiv mrtve žene, tužilaštvo demantuje!

Skandal SDT-a: Odbrana tvrdi da vode istragu protiv mrtve žene, tužilaštvo demantuje!

Specijalno državno tužilaštvo donijelo je naredbu o sprovođenju istrage protiv srpske državljanke Vesne Furth Pavlović, nekadašnje direktorice Atlas banke. Ništa čudno i ništa neobično, da ta osoba kako tvrdi odbrana, nije preminula. Kako je odbrana ukazala našem portalu, a što je saopšteno i istražnim organima, Pavlović je navodno preminula prije nekoliko mjeseci.

Ovu informaciju je Tužilaštvo moglo, da je htjelo, da provjeri, preko nadležnih organa Republike Srbije za koje tvrde da odlično sarađuju i da ne unose dodatnu zabunu.

S druge strane, Tužilaštvo tvrdi da je pomenuta osoba živa i da je u Hrvatskoj. Navodno im se i tokom dana javila, ali nijesu ponudili ni jedan dokaz za tu tvrdnju.

Ostali osumnjičeni Mihailo Banjević, Duško Đukanović i Đorđe Đurđić, saslušani su juče, nakon čega su pušteni da se u daljem postupku brane sa slobode, dok se Dejan Sekulić nalazi u Istražnom zatvoru, nakon što mu je sudija za istragu podgoričkog Višeg suda danas nakon saslušanja, a po predlogu SDT-a odredio pritvor do 30 dana.

Related posts

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *