Skandal: Policijski službenik koga je nagradio Nuhodžić poziva na okupljanje i kršenje mjera NKT-a! (FOTO)

6

Policajac Danilo Janjušević poziva građane na neprijavljeni skup kojim se krše mjere NKT-a.

On se jedno vrijeme bio primirio, a sada je ponovo odlučio da aktivira svoj profil za potrebe organizovanja skupa nove opozicije najavljenog na trgu u Podgorici.

Janjušević, koji kao policajac ne smije po zakonu da organizuje bilo kakav skup, poziva narod u odbranu države, koja nije ugrožena i tako svjesno krši zakon.

Pitanje koje se nameće da li će Janjuševiću biti napisana krivična prijava zbog organizacije skupa kojim se krše mjere NKT-a.

Podsjećamo, Danilo Janjušević je ranije mitroopolita Amfilohija nazovao silovateljem i satanom, a imao je i objave o „spremnosti za odbranu države“ od SPC.

Jašušević bez ustezanja mitropolita Amfilohija naziva silovateljom i satanom, dok takođe smatra da “treba zabraniti antidržavni rad SPC u Crnoj Gori”.

Viši policijski komesar Danilo Janjušević dobio je prošle godine nagradu za „izvanredne rezultate“ od strane ministra Melvudina Nuhodžića i direktora policije Veselina Veljovića.

6 Comments
 1. akvarius komentariše

  Postakla cojka nagrada

 2. Soko komentariše

  Odgovarace samo lagano.

 3. Кнез Васојевић komentariše

  Tuga od čovjeka

 4. Storno komentariše

  Da li su to u „monetegrinskoj“ abecedi sada izbacili slova Ć, Ž, Š pa umesto njih pišu C, Z, S li osim ćirilice ne znaju ni latinicu?
  A možda znaju samo da kucaju poruke na telefonu a ne i da koriste tastaturu!?

 5. Kontra revolucija komentariše

  Ustasa zeli hrvatski model !!!.
  Uhapsiti, procesuirati i na robiju nekoliko godina !!!.
  A onda mu oduzeti drzavljanstvo i poslati ga u lijepu njihovu !!!.

 6. Q komentariše

  Sam ovaj njegov plakat je negiranje svega toga na sto poziva jer Crna gora je i drzava i Srba ,a ovo je cisti poziv na aparhejd prema jednom narodu i ovog treba uhapsiti jer ovo je pozivanje na mrznju.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.