SKANDAL: DPS režim opstruirao nabavku vakcine iz Rusije!

7

Dominantna tema u crnogorskoj javnosti poslednji nedjelja je nabavka vakcine protiv koronavirusa.

Dok nas aktuelna Vlada informiše kako se dva mjeseca mukotrpno bori da nabavi vakcinu i podsjeća da su sve zemlje na tome radile barem pola godine, iz pouzdanih izvora saznajemo da se DPS kadar lociran u crnogorskoj ambasadi u Moskvi svojski trudio da sabotira nabavku ruske vakcine.

Naime, prvo pismo koje je nova Vlada Crne Gore uputila Vladi Rusije preko naše ambasade u Moskvi, nikada zapravo nije ni stiglo ruskim vlastima. Poslije više dana bez povratne reakcije Ministarstvo zdravlja i Vlada Crne Gore, u pokušajima da saznaju kakav je odgovor ruske strane, obavješteni su zapravo, da pismo iz Crne Gore nikada nije ni stiglo na krajnju adresu. Kako naš izvor prenosi, odmah potom upućeno je drugo pismo od strane Vlade, koje je rezultiralo odobrenjem vakcine Sputnjik V za Crnu Goru, nakon čega je javnost obavještena da prvi kontingent doza svakog dana treba da stigne u našu zemlju. Kako stvari sada stoje, a kako se i moglo čuti od resornog Ministarstva, sada je samo pitanje dana kada će nam stići doze ruske vakcine obezbjeđene na ovaj način.

Imajući u vidu da je riječ o životima ljudi, postavljamo ozbiljno pitanje aktuelnoj opoziciji i diplomatama koje plaćaju poreski obveznici Crne Gore – ko to daje sebi za pravo da se igra našim životima? Za koga rade naše diplomate? Da li će tužilaštvo ispitivati ovaj slučaj?

Inače, prve vakcine protiv koronavirusa SARS-CoV-2 stigle su sinoć u Crnu Goru kao donacija Srbije. Premijerka Brnabić uručila je lično premijeru Krivokapiću prvi kontingent od 2000 doza Sputnjik V vakcine, a drugi istog obima, stići će narednih dana.

Vlada Crne Gore danas je objavila da je NR Kina odobrila donaciju od 30 000 doza Sinofarm vakcina našoj zemlji i njihov dolazak očekuje se uskoro.

7 Comments
 1. Darko komentariše

  Ha ha ha svoj nerad i neznanje sad svaljujete na DPS
  E jeste govna obicna

  8
  37
  1. t-rex komentariše

   Bolje bi bilo da je nova vlada narucila bar teleci mozak za ove koji i dalje podrzavaju DPS da im se ugradi.

   29
   4
  2. Sramno da sramnije ne može biti! komentariše

   Ma da inače onaj Hrapović sa Simovićem su eksperti AHAHAHAHAHA.

   Kao što je ovaj promijenio brave a onaj drugi uzeo pečat i štambilj, naravno i karticu i nestao u vidu ”lastinog repka” za očekivati je da i ovi milogorski predstavnici u Rusiji, nažalost, rade na štetu ovoga Naroda. Čim stignu u Golubovce, sa aerodroma pravac Spuž.

   19
   2
 2. Snjeg komentariše

  Ha ha ne izmisljajte.

  5
  20
 3. Dobrilo komentariše

  Aman zna li se ko je od serdara u Moskvu?

  9
  1
 4. Čiko komentariše

  Ćuti bre smradu DPSovski, majku vam jebem lopovsku

 5. Istina je jedna nema dvije komentariše

  Na sve moguce nacine dps opstruira novu Vladu, a oni se cini mi se iznenade svaki put nanovo, kao nejasno im… Ma daj… , kao da su iz obdaništa juce izasli….

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.