SKANDAL: Agent ANB-a bez dozvole posjetio Brana Mićunovića u policijskoj stanici!

4

Službenik Agencije za nacionalnu bezbjednost (ANB) Ljubiša Asanović, suspendovan je jer je bez ovlašćenja starješina ušao u postorije u koje je bio priveden Branislav Brano Mićunović, saopšteno je nezvanično “Vijestima”.

Prema istom izvoru, Asanović je uhapšenog Nikšićanina, kako je objasnio, u pritvorskim prostorijama posjetio zbog toga što su prijatelji.

“Suspendovan je, i odmah su mu oduzeti značka, pištolj i pokrenut je disciplinski postupak protiv njega”, kazao je sagovornik “Vijesti”.

Mićunović koji je godinama opisivan kao sef crnogorskog podzemlja i njegovi prijatelji Sava Vujović i Srđan Mićunović, uhapšeni su 6. januara, nakon što su u njihovom vozilu službenici Uprave policije pronašli dva pištolja.

Vozilom je upravljao Branislav Mićunović, a “Vijestima” je tada rečeno da su njegovi prijatelji preuzeli krivicu za posjedovanje ilegalnog oružja.

Ipak, svoj trojici napisana je prijava za zbog nedozvoljenog držanja oružja i eksplozivnih materija. Nakon dva dana, pušteni su da se brane sa slobode.

4 Comments
 1. Vukica Korać komentariše

  Predsrava za neznavene.

  13
  2
 2. Bosko komentariše

  Sve ide ka tome da je Medojevic u pravu…ali sve…

  25
  2
 3. PRAVEDNIK komentariše

  medojevica u upravi policije kakvi milosevic i miljanic ili kod vuksica , izgleda da je sve u pravu . svcaki dan izlazi na vidjelo ono sto je prica . ja ne ulazim za koga radi ili za cia ili za mi6 ili bnd ili fsb ali taj covjek ima sve informacije i sjecamo se svi kad nam je govorio da ne predajemo vaucere u privatizacione fondove nego u telekom elektropriuvredu i samo u rentabilna preduzeca sjecamo se da je govorio da se ne prodaje telekom i druga preduzeca . prf krivokapicu ako je knezevic vucicev badnjopolagac zbog toga sto vas je ucijenio moga u odbor za bezbjednost valjda moze i medojevic da pokriva neko vazno mjesto u policiji ili anbeu a vrijeme ce sve pokazati ka d se otvore dosijei a to sad neko sprecava lustracija i porijeklo imovine . evo vam svu dokumentaciju iz ministarstva odbrane po rijecima advokata jova martinovica sve zapalise i u svako ministarstvo isto tako i ostavise pustos . dajte prave ljude na pravo mjesto.

  12
  1
 4. Sibirski komentariše

  #medojesveupravu
  #milanjesveupravu
  #mandajesveupravu
  #dfjesveupravu

  11
  1
Ostavite Komentar

Your email address will not be published.