„Škaljarac“ se oprostio od ubijenog druga: Objavio njihove fotografije, jedna nastala nakon prvog ranjavanja Roganovića!

0

Još uvijek nepoznati napadači 20. juna su aktivirali eksploziv koji je bio postavljen na drvo pored blindiranih kola „škaljaraca“ Dragana Roganovića (36) i Petra Kaluđerovića (20) na Cetinju koji su tada dignuti u vazduh. Tom prilikom ranjen je i Tanasije Jovanović koji se danas oprostio od svog dobrog prijatelja.

On je na društvenim mrežama objavio dvije crno-bijele fotografije sa ubijenim Roganovićem, uz emotivnu pjesmu Miše Kovača: „Ti si pjesma moje duše“.

JOVANOVIĆ I ROGANOVIĆFOTO: PRINTSKRIN/INSTAGRAM

Kobnog dana, u jutarnjim časovima došlo je stravične eksplozije u trenutku kada su „škaljarci“ došli u teretanu koja se nalazi u sklopu Sportskog centra na Cetinju. Ubica ili više njih pratili su mete i kada su došli, naprava velike razorne moći je akrivirana. Sa Roganovićem i Kaluđerovićem bili su i Tanasije Jovanović i Mihajlo Borozan koji su tom prilikom povrijeđeni, kao i jedna slučajna starija prolaznica. Kaluđerović je preminuo na licu mjesta, dok je Roganović životnu bitku izgubio u bolnici.

– Ubijeni Roganović se dugo profesionalno bavio boksom, a od povrede koju je zadobio 2017. godine trenirao je rekreativno. On i Jovanović često su zajedno odlazili u teretanu – kaže izvor Kurira.

Roganović i Jovanović
ROGANOVIĆ I JOVANOVIĆFOTO: PRINTSKRIN/INSTAGRAM

Roganović je, inače, bio uspješan sportista, ali i telohranitelj Gorana Radomana, koji je u februaru 2015. godine kao prva žrtva u škaljarsko-kavačkom ratu ubijen u Beogradu. A Jovanović je i ranije bio meta napada ispred teretane kada je na njega 2013. godine pucano sa leđa.

– On je tada pogođen sa pet metaka, ali mu je život spašen, a ranjavanje se takođe desilo ispred jedne teretane u koji je Jovanović išao – kaže naš izvor.

Mladić Petar Kaluđerović, da podsetimo, koji je takođe tada ubijen, najmlađi je od trojice braće, a tek nedavno je izašao iz pritvora.

Braća Milan, Petar i Vladimir Kaluđerović hapšeni su u aprilu ove godine zbog toga što su još u novembru prošle godine hemijskim veštačenjem briseva šake kod njih nađene čestice eksplozivnih materija.

(Kurir.rs)

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.