Sjednica Predsjedništva DNP-a: Puna podrška litijama i SPC

0

Na sjednici Predsjedništva DNP predsjednik Partije, Milan Knežević, je u uvodnom izlaganju upoznao članove Predsjedništva s novonastalom političkom situacijom, uz snažnu poruku da je DNP uvijek bila i biće uz Srpsku pravoslavnu crkvu i njene četiri eparhije u Crnoj Gori.

Istaknuto je da posebno raduje probuđena sabornost u našem narodu, kao i odlučnost da se istraje u litijama i otporu antipravoslavnom Zakonu.

Tokom sjednice, na kojoj je većina članova Predsjedništva uzela aktivnog učešća, istaknuto je i da režimski mediji sračunato pokušavaju unijeti smutnju o broju učesnika na litijama, jer se radi o veličanstvenim istorijskim dešavanjima, kakva Crna Gora nije zapamtila.

​Na sjednici Predsjedništva DNP osuđeno je nasilničko ponašanje policije tokom prethodne večeri u Pljevljima, koja je pretresala mlade, maltretirala ih i izvodila iz kafića uz primitivno treniranje strogoće kao u totalitarnim režimima.

​Potencirano je i da najnovija sramna, kriminalna presudaVišeg suda predsjedniku DNP-a na četiri mjeseca kućnog pritvora predstavlja posljednji trzaj diktatorskog režima i raspamećeni pokušaj da se Milan Knežević onemogući u svom političkom djelovanju. Predsjedništvo je ocijenilo da danas u Evropi i svijetu ne postoji političar, koji prolazi tolike nezapamćene progone i torturu režima, kao što to prolazi Milan Knežević.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.