Sindikalna organizacija Službe zaštite Podgorica: Od prvog dana Blečić izložen napadima i stigmatizaciji određenih medija

0

Sindikalna organizacija Službe zaštite Podgorica dostavila je saopštenje za medije zaposlenih u Službi zaštite i spašavanja Glavni grad Podgorica, koje se tiče medijskih napada na v.d. komandira Službe Zdravka Blečića.

Oni su dali punu podršku Blečiću, za kojeg tvrder da je dokazani profesionalac koji je u prethodna tri mjeseca pokazao kako se rukovodi Službom zaštite i spašavanja.

– Od samog dolaska na čelo Službe u svojstvu VD komandira, Zdravko Blečić je tokom prehodna tri mjeseca konstatno bio izložen napadima i stigmatizaciji određene grupe medijske grupe poslenika. Pozivamo sve medije i njihove urednike da sačekaju završetak pravnog procesa oko imenovanja i ostave VD komandira Službe zaštite kako bi on nastavio započeti proces unapređenje Službe, statusa zaposlenih i njihovihe uslove rada.

Ovim putem dajemo punu i bezrezervnu podršku VD komandiru Zdravku Blrećiću u daljem rukovođenju Službom, jer je riječ o dokazanom profesionalcu i čovjeku koji je samo u tri mjeseca od svog imenovanja, preporodio Službu zaštite i pokazao kako se njom rukovodi i domaćinski rukovodi – navedeno je u saopštenju.

 

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.