Simović uveseljava javnost: Kršili zakon, izmislili “državni udar” i sve im regularno

Simović uveseljava javnost: Kršili zakon, izmislili “državni udar” i sve im regularno

Potpredsjednik Vlade Crne Gore i funkcioner Demokratske partije socijalista Milutin Simović rekao je da je pobjeda te stranke na izborima 2016. legitimna i legalna.

Simović je to kazao komentarišući odluku Agencije za sprječavanje korupcije, koja je juče saopštila da se DPS nezakonito finansirao u kampanji.

ASK je saopštio da je zbog utvrđenih nepravilnosti u izbornom procesu protiv DPS-a pokrenut postupak za izricanje maksimalno zakonom predviđene sankcije – do 20.000 evra, a Agencija je zatražila i povraćaj 47.500 evra u budžet Crne Gore.

Odluka Agencije za sprejčavanje korupcije, prema mišljenju Simovića, pokazuje da institucije nezavisno rade svoj posao.

Related posts

4 Comments

 1. Janko

  E MOJ SIMOVICU NAJPAMETNIJI SI KAD CUTIS. PREDES KO MACAK OBICNI GRADJANIN TE BRZO PROCITA. TAKO DA ZNAS DUPEUVLAKACU I POLTRONU. SVE STO KAZES SAOPSTAVAS DA SE UMILIS SVOJOJ PARTIJI . ZNAS TI DOBRO NA KAKVE JE GRANE PALA JADNA CG. JA SE CUDIM STO NE IDEMO NIKUD NAPRIJED GODINAMA I TEK SAD VIDIM STO SAM I PREPOSTAVLJAO , DA SVE ZIVO OPLJACKASE POJEDINCI IZ DPS . NIDJE PARA A MALA DRZAVA I MALI BROJ STANOVNIKA?

  Reply
 2. Janko

  KNEZEVIC DEFINITIVNO PRIZNAJE SVE. KAZE JASNO DA CE ODGOVARATI ZA SVOJE PROPUSTE. ON JE VAS SIMOVICU STO SE PRAVIS LUD. PA TREBA DA CUTIS I DA SACEKAMO KO JOS TREBA DA ODGOVARA SEM : MILA, GVOZDENOVICA , BRAJOVICA , KAO I JOS KO ZNA KO IZ VASIH REDOVA. SACEKAJMO MOZDA I TEBE STRPAMO U ZATVOR. PUSTI TI KNEZEVICA SADA , ON NAM JE OTVORIO OCI DA SAZNAMO NESTO STO SMO SAMO PREPOSTAVLJALI. SAD VIDIMO KONKRETNO DA VAS IMA IZ DPS MNOGO KOJI NAS OJADISTE. OD GRADONACELNIKA SIROM CG DA NE NABRAJAMO KOJI SU. TO VISE SVI ZNAMO BAR,PODGORICA BUDVA ITD.

  Reply
 3. Janko

  HA ! HA!HA! HA NISTA PECOBRAZNIJE NISMO GLEDALI NA POLITICKOJ SCENI. DA TE GLEDA U OCI I TAKO POLTRONSKI SAOPSTAVA NEVIDJENE NEISTINE. KOD NJEGA JE UVIJEK SVE OK. DRZAVA PO NJEMU RADI SVE KAKO TREBA. ZAPOSLENIH SVE VISE IZ CASA U CAS PO SIMOVICU. NAROD A ON TO DOBRO ZNA VRLO TESKO ZIVI, NA IVICI EGZISTENCIJE.

  Reply

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *