Sestra Luke Trebješanina: Tukli su ga pendrecima, prskali sprejem, provocirali su nas i ispred naše kuće

38

Lara Trebješanin, sestra pretučenog Luke, kaže da je njen brat bio na sastanku koalicije Za budućnost Nikšića, nakon čega je napadnut.

– Tukli su ga pendrecima, prskali sprejem. Na zemlji ga je našla jedna žena, bio je u nesvijesti. Priskočili su neki momci i u nesvjesnom stanju su ga doveli do bolnice. Provocirali su nas i ispred naše kuće. Dolazili su automobilima i to u vrijeme policijskog sata – kaže Lara ne krijući brigu za zdravlje svoga brata.

Podsjećamo, sinoć je u sačekuši kod nikšićke mjesne zajednice Dragova Luka pretučen devetnaestogodišnji aktivista liste “Za budućnost Nikšića” Luka Trebješanin.

Mladić je i dalje u bolnici, gdje se oporavlja od povreda koje su mu nanijeli za sada nepoznati napadači.

(Novosti)

38 Comments
 1. Ljubo komentariše

  Svakodnevno sam u kontaktu sa Larom i Lukom i uvijek su izloženi verbalnim napadima. Mnogi od nas su primijetili čudna vozila koja nas prate iz dana u dan. Mislim da su to poslednji trzaji DPS-a. Jadni trzaji kad udaraju na djecu!!! Sramota!

  59
  12
  1. Dzeremi komentariše

   Necemo dozvoliti da nam mafija bije djecu, , vise nas je zajedno smo najjaci!!! Svi ima da plate za ovo !olos!

   41
   8
   1. NikšićGolijaKiM komentariše

    Nijesu ovo poslednji trzaji jer se i posednjim trzajima priča evo od prvog dana posle uzbora kad god kojeg SRBINA ili SRPKINjU uhapse i dosta sa tim zavaravanjem naroda… Narode bar u NK , posebno vi mlađi kao Luka, Lara… niđe ne idite sami već u grupama đe god da treba da idete jer je ovo zamišljeno odavno kako da se dođe do krvoprolića jer Đukaj zna šta ga čeka ako ne preokrene volju naroda u CG tj volju SRBA u CG zato koriste silu i ljude iz kriminalnog miljea da zastraše što više građana. Za ovo su direktni krivci lažni vjernik Krivokuća i “časni” Dritko jer oni su t koji ne žele da pokreću prcese pred sudom za Đukaja , svinju Brana , krme Aca i ostalih ubica koji prave ove sačekuše uz pomoć policije koja hapsi SRBE !!! Fuksa Krivokuća i Dritko nijesu željeli ukdanje SDT-a iako nikakvih prijetnji nijesu imali iz EU a i da jesu to ih ne opravdava!!! Direkti krivci ako dođe do krvoprolića… jer neki SRBI neće dozvoliti bilo ko ga da ga tuče u rođenom gradu i uzvratiće!!! Oo je rešlo svaku mjeru i NARODE samoorganiziujte se jer nenadajte se pomoći od policije i fukse Krivokuće i podmuklog Dritka!!! Ne izlazite bilo đe SRBI iz NK SAMI već u grupama i budite spremni da uzvratite na napade… a svako zna kako treba sebe i svoju pordicu zaštititi !!! DOSTA JE OVE LAŽNE VLADE koja konstantno ćuti i ne reaguje, niti na hapšenja SRBA niti na zatrašivanja a niti na premlaćivanja!!! NARODE BUDITE SPREMNI , JER MORAMO SE SAMI BRANITI !!! Fukse kukavičke i podmukle zasjele su u vladi i njih nije briga za SRBE U CG!!!

    37
    9
    1. NikšićGolijaKiM komentariše

     A svi znamo izjavu onoga krmka Velje Nevolje koji je sam izjjjavio zbog čega je došao u CG i zašto je dolazio u NK, tako da , kako sam rekao ovo je već isplanirano i angažovane su džukele koje služe Đukajima i njihovom smrdljivom ubici čika Brani!!!

     35
     7
     1. NikšićGolijaKiM komentariše

      Zamislite samo da je koji musliman ili hrvat ili albanac napadnut , a očekujte i to da se desi ali od strane Đukaja koji bi posle to svalili na SRBE jer pakleni su njihovi planovi i boli njih ona stvar hoće li biti rata i krvoprolića jer žele da se spase od zatvora i da sačuvaju svoj novac, a onda kad im prijeti opasnost da će otići iza rešetaka oni neće birati sredstva da svoje guzice spase a da drugi stradaju i sve svale na SRBE !!! Vi iz koalicije ZBCG morate otkazati podršku ovoj vladi jer oni ne žele da hapse ubice niti da zaustave ovo što se sprema a svako zna koje su to adrese koje žele krvoproliće da bi CG uvukli u haos jer njima drugačije spasa nema! Ako vi iz ZBCG ne otkažete podršku ovim fukarama iz vlade ili ih ne natjerate da po hitnom postupku preuzmu sudstvo, tužilaštvo, policiju snosićete takođe jednu vrstu odgovornosti što nijete učinili ništa! Podržavam vas cijelo vrijeme ali ako se ne promijeni pristup ovim ucjenama od podmuklana Krivokuće i Dritka onda nijeste sposobni da vodite i čuvate SRPKI narod a niti druge normalne građane u CG! DOTA JE VIŠE ovog nepočinstva a da niko ne snosi sankcije i posledice zbog svog nemara ili zbog svog podmuklog ćutanja a to se odnosi na ovu podmuklu vladu!!!

      27
      6
     2. LipaLipa komentariše

      … Golija. bolan ne bio, … samo kntra efekat, postizes, … Luka, novi Stahinic “ban”, srpski, … dobio koju cvrgu, od Alije/ n.n, u Luku Dragovu, … sve sa “vindoua” gldale, njegove sestre, “brizne”, … kao da “rezirao” onaj Antonijevic, … koji Daru, zvanu “Boj na Kosovu”. … po Vuckovoj, “viziji”, ekranizovao, … ”kadar” po “kadar”. “scena” po “scena”. pa do LA, ”oskara”, … kako Dara do “oskara” u LA, tako front do “pobjede” u NK, … rece mo Daka, onomad, u Ducicu, … da te pozdravim, nije te odavno sretao u Kosijerevo, … sto si na njega ljut, da se ne javljas, … bas mu cudno, komsija, cesto si navracao, …aj’ zdravo, …

  2. Peko komentariše

   Dajko ti li si?

 2. Lazar komentariše

  Podrška za ovu omladinu! Svi smo mi Lara i Luka!

  35
  9
 3. Mitar komentariše

  Bruka i sramota sta se radi, kako se napada jedna porodica, samo zato sto su Srbi.

  30
  7
 4. Petar komentariše

  Drzite se ljudi, 14mart doalzi i pobjeda ZA BUDUCNOST NIKSICA!

  30
  7
  1. Nikola komentariše

   Lukina zrtva i sve ostale zrtve ljudi koji su nezasluzeno prebijani hapseni i maltretirani , doci ce na naplatu. Dps bagra nikad vise! Nasu djecu ne damo!

   18
   8
   1. Jagos98 komentariše

    Najgore kazne za ove bandite i sa vrh dpsa koji je narucio ovako nesto!

    16
    7
  2. Sky komentariše

   Danas Srbi sutra svako ko misli svojom glavom i skupi hrabrosti da zauzme stav koji izlazi iz partijskog okvira… to nam je evropski put

   18
   6
 5. DjangoBoj komentariše

  Podrska za malog Luku i za njegovu sestru Laru a mi braco moramo se izboriti da iskorijenimo vise ovu korumpiranu bagru DPS kadrova sto nam zivot zagorcase. Treba traziti hitnu smjenu vrha Niksicke policije. 14 og svi za DF ZA BUDUCNOST NIKSICA da protijeramo ovu bagru vec jednom

  27
  8
  1. Jelena komentariše

   Necemo mi nista vise da trazimo i apelujemo, nego cemo 14 da ih torpedisemo sto kaze Marko i ima svi da budu smjenjeni. SVI DO JEDNOG! Pa da vidimo ko je sila. *****

   20
   6
 6. Sofija komentariše

  Vidjela sam ja kako su ga odmah napali dps botovi na portalima. Dijete je napadnuto organizovano jer su vec imali neku laz o njemo od prije, pa da bi tako zamaskirali ono sto svi znaju da su oni ucinili i demonstrirali silu. Luka, dijete, procice i izbori ii dacemo sve od sebe da tvoja zrtva ne bude uzaludna ❤

  17
  5
 7. Kneginja komentariše

  Podrška mladom Luki i njegovoj porodici, svi smo uz vas u ovim teškim vrijemenima. Neće im proći tako lako ovo što su zamijesili, 14og će biti istjerani iz svojih jazbina u koje su se zavukli

  11
  6
 8. MatijaF komentariše

  Hitno zaustaviti ove napade! Ovo ne smije više da se dešava, a ovi “junaci” su smjeli samo da udare na najslabijeg.

  14
  6
 9. Borac za pravdu komentariše

  Ovo je kap koja je prelila čašu. Tuku nam djecu, ne smijemo dopustiti da ovo prođe tek tako !

  14
  5
 10. Milica komentariše

  Sramota, udaraju na slabije i na tako organizovan nacin napadari jednig neduzbig momka! Za ovo se mora odgovarati, pocinioci se ne smiju izvuci

  12
  3
 11. Titograd komentariše

  Srbovao pa dobijo, sta je tu cudno ?

  6
  20
  1. Leandro komentariše

   Ajde predstavi se i ostavi podatke da dođem da ti objasnim prdnjavo!

   16
   5
  2. Cikotiću,dukljansko kpile komentariše

   Popuši ga Titograde!

   2
   2
 12. Slave komentariše

  Bagra, monstrumi, bivši ljudi. Bog će vam suditi kad dođe vrijeme da vas pita za ovo, a narodna vlast će vam presuditi uskoro, 14. marta.

  13
  3
 13. Marko komentariše

  Velika sramota! Podrška za vas!

  12
  4
 14. sanya261 komentariše

  Najveca moguca podrska za Luku i njegovu porodicu! Sramota je da se ovakve stvari dozvoljavaju. Momak od 19 godina ne smije ulicom slobodno da seta zbog bahatih Milovih poltrona koji su spremni na sve. To ce biti sudbina svih nas koji mislimo drugacije od DPS-a, ako se ne smijeni vlast u Niksicu 14-og marta.

  10
  3
 15. Masa komentariše

  Podrska za hrabre Trebjesanine! Drzite se! I ovo ce jednom biti juce..

  11
  4
 16. Obilića Poljana komentariše

  Strašne stvari, ovo je za momentalni zatvor.

  11
  3
 17. Djole30 komentariše

  Čitam ovo i nije mi dobro! Dokle više? Ne mogu da se pomire sa tim da gube pa se služe ovakvim metoda…

  9
  3
 18. Ivi komentariše

  Eto šta uradi ste, glasaju ći za ovu paučina vladu. Još će da nas, biju i ubijaju. Vi ste dozvolili da, se to namesti gadno i ne sposobno.

  5
  3
 19. Miloš komentariše

  Sramno, maloljetna sestra i cijela porodica svakodnevno pretrpljavaju stvah za svojim bratom, sinom, unukom
  Zasto sto su Sebi?
  Zato sto to eksponiraju??
  Jadan smo mi narod u Crnoj Gori kad nam se i to brani

  3
  2
 20. Neko. komentariše

  Greota od momka!
  Sram potez nase policije, ako ne prduzme nesto po tom pitanju

  4
  1
 21. Niksicanin komentariše

  Sramno je ovo šta radi očajnički i gubiznički DPS. Puna podrška za Luku i Laru. Istinske mlade borce za slobodu Crne Gore i Nikšića od okova kriminalnog režima DPSa

  1
  1
 22. Kosta komentariše

  Sramotno. Narod je uz vas omladino! A njima će suditi narodna vlast uskoro, 14. marta ih šaljemo gdje im je mjesto.

 23. E viva komentariše

  Svaka istina vam je ovakva..ovaj mali lazov I prevarant ni jedne povrede nema a laze kao I njegov rodjak Koljenica..sve bagra lazljiva..

  1
  2
  1. Felacio MNE komentariše

   E viva Montenegro je bio povik talijanskih vojnika kada su gaetašice montenegrinke naučili felacio.
   Eto ti, dudlaj i evivaj dok pozeleniš.

   1
   2
   1. E viva komentariše

    Ti si pravi potomak cetnika,dok su ti skakali po zenskoj familiji

    2
    1
 24. Sotonjara! komentariše

  Lično sam gledao da ga tuku cetnikklerofasisti i isprdavaju?

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.