Šešelj: Sklopljen je tajni sporazum Davidovića i Mićunovića, Srbi moraju biti veoma oprezni! (VIDEO)

4

PredsjednikK SRS prof. dr Vojislav Šešelj izjavio je u jutarnjem programu TV Prva da se nada pobjedi Demokratskog fronta na izborima u Nikšiću.

Ja se nadam da će Srbi biti jedinstveni i da će svi glasati za DF koji okuplja stranke Andrije Mandića, Milana Kneževića i ostalih. Nadam se da se Srbi neće povesti za demagozima poput Dake Davidovića, koji se obogatio na narodnoj muci, pa je godinama glumio srpskog patriotu i darivao manastire i crkve, a sad se priklonio Milu Đukanoviću i nedavno sklopio sporazum sa Branom Mićunovićem u Nikšiću, rekao je dr Šešelj.

On kaže da postoje informacije da mu je Brano Mićunović došao na noge i da su ostali do kasno u noć da se dogovaraju.

Izdajnika ima na sve strane i tome se moramo suprostaviti, ali srpski narod ima i razvijeno čulo prepoznavanja izdajnika u svojim redovima. Nadam se da se niko neće povesti za Dakom Davidovićem, koji inače spletkari sa Zdravkom Krivokapićem, izjavio je dr Šešelj.

4 Comments
 1. Niksic hrabri komentariše

  Tako je gospodone Seselj Daka i Zdravko su mutni,zato se i dalje drze dps cinovnici u vrh drzave iako je vec skoro pola godine pao dps ovaj Krivokapic Becic i Abazovic drze sve one koji su tukli mucili prebijali ovaj siroti narod sa sve svestenstvom. Ni glasa od nas ni jedan id njih nece dobiti u CG vise! PODRSKA ZA PRAVE BORCE ZA SLOBODU I USPJEH CRNE GIRE, PODRSKA ZA DF, PODRSKA ZA MANDICA I KNEZEVICA

  6
  5
  1. LipaLipa komentariše

   … nema veceg izdajnika, fukare od ove dzukele, stare, odrte, … koga sve nije izdao, prevario, zarad, svog cara. debelog, … radi cara, podrzava Vucka, koji ga sutnuo, davno, … ni je problem da mu “oprosti” kad mu nesto Vucko, frljne, … sa Vuckove, “trpeze” bogate i mrve goleme, … olajace Sesko (komunac, skojevac jos), bog Jednog, ako ima cara, … ova splacina debelguza, nista casno, postenu u zivotu nije ucinjela, … aj’ zdravo, …

   4
   8
 2. Boka di cataro komentariše

  Tebe je prepozna ok sa zakašnjenjem od 10 godina. A ti si pare zaradio rabotom, a sin ti vozi rendž rover od 140.000.evra.

  6
  4
 3. MIKI komentariše

  Sta god ko mislio o Seselju, ali taj covjek uvijek ima informacije iz prve ruke.Mada za ovu izjavu, nijesu mu potrebna informacije, jer svako mislece celjade moze da primjeti da Dakino djelovanje u Niksicu ima za cilj rasipanje Srpskih glasova.Nadam se da nece uspijeti u tome.

  1
  3
Ostavite Komentar

Your email address will not be published.