Senzacija u Zagrebu: Primorska srušila Zvezdu!

Senzacija u Zagrebu: Primorska srušila Zvezdu!

Veliko iznenađenje, senzacija, šok! Tako ukratko može da se opiše ono što se dogodilo večeras u Draženovom domu. Primorska je uspjela kao novi abaligaš da savlada Crvenu zvezdu, evroligaša, i da je izbaci sa ABA Superkupa koji će tako dobiti novog šampiona – 88:82

Zvezda je ušla u meč kao apsolutni favorit, ali joj večeras ništa nije polazilo za rukom. Primorska kao da je iznenadila Zvezdu borbenošću, dobrom odbranom i raznovršnošću u napadu. Zvezda je promašila dosta šuteva, nije bila na nivou na kom se očekuje i zato nećemo gledati vječiti derbi u Zagrebu. Zvezda je apsolutno podbacila u skoku, imala je samo 16 uhvaćenih lopti, što je rezultiralo krajnjim ishodom.

Loše prvo poluvrijeme, čak 46 primljenih poena od Primorske. Potom i slab nastavak, srljanje, loše odluke, bez tečnosti u napadu i koncentracije u odbrani.

Ukratko, Zvezda je bila loša i zato je ispala sa ABA Superkupa. Šta je razlog? Vjerovatno nedovoljna uigranost, ali o tome će se više znati i pričati narednih dana. Večeras crveno-beli nisu bili na onom nivou na kom se očekuje.

Related posts

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *