Selaković: Kampanja će biti teška i složena, lakih izbora nema

0

Funkcioner SNS Nikola Selaković kaže da će predstojeća kampanja za parlamentarne izbore biti teška i složena i poručio članovima SNS da “lakih izbora nema”.

On nije želeo da spekuliše ko će od opozicije učestvovati, a ko bojkotovati izbore, ali je naglasio da je suština bavljenja politikom da se izađe na izbore.

“Na izborima se predstavljaju ideje, ozbiljno kritikuju oni koji vladaju i traži povjerenje građana. To je uradila SNS 2012. godine, kada nije imala naklonjene štampane ni elektronske medije, kada su drugi propisivali pravila izborne utakmice i bili i nož i pogača”, rekao je Selaković za TV Pink.

Navodi da oni koji se ozbiljno bave politikom znaju šta izbori predstavljaju i kako postupati u tim trenucima.

“Ovo će biti izuzetno teška kampanja, veoma složena. Ljudi koji podržavaju predsjednikovu politiku, koji podržavaju SNS, moraju da shvate da lakih izbora nema, kao što nije bilo ni lakih rješenja za ozbiljne i velike probleme. Ovdje mora da se pristupi ozbiljno”, naglasio je on.

Članovima SNS kaže da ukoliko žele da Srbija nastavi da ide smjerom koji je krenula, moraju da “zbiju redove”, da ne treba da se bave tim ko će izaći a ko ne na izbore, već kako oni (SNS) na tim izborima da pobijede.

“Da na tim izborima pobijedi radna, marljiva Srbija koja vodi računa o sebi, Srbija koja gradi sigurnu kuću za svoju djecu”, naveo je Selaković koji je i generalni sekretar predsjednika.

Dodaje da će u kampanji na kritike odgovarati onim što je urađeno do sada.

“Oni kažu uradili smo film “Vladavlac”, mi kažemo uradili smo 350 kilometara autoputeva, oni uradili smo “Vladalac 2”, mi kažemo smanjili smo nezaposlenost…”, zaključio je on.

(Kurir.rs/Tanjug/TV Pink)

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.