Selaković 16. aprila u Moskvi sa Lavrovom

0

Ministar spoljnih poslova Srbije Nikola Selaković sastaće se 16. aprila u Moskvi sa šefom ruske diplomatije Sergejom Lavrovom.

Selaković je Lavrovu juče čestitao rođendan, a u čestitki je naveo da sa velikim zadovoljstvom iščekuje predstojeći susret sa ruskim kolegom koji će, ističe, dati novi podsticaj razvoju tradicionalno bliskih odnosa i saradnje naše dvije bratske zemlje i daljem jačanju strateškog srpsko-ruskog partnerstva.

Selaković je zahvalio za principijelnu podršku očuvanju suvereniteta i teritorijalnog integriteta Srbije i zaštitu interesa srpskog naroda na međunarodnoj areni.

„Upućujem Vam iskrene čestitke i najbolje želje povodom Vašeg rođendana. Vaše bogato diplomatsko iskustvo i neumorno zalaganje na zaštiti interesa Ruske Federacije vredni su divljenja i predstavljaju uzor budućim generacijama“, navodi se u čestitki Selakovića.

„Uvaženi prijatelju, želim Vam dobro zdravlje, porodičnu sreću i uspeha u obavljanju Vaše odgovorne dužnosti na dobrobit prijateljskog ruskog naroda. Koristim i ovu priliku da Vam još jednom ponovim izraze svog visokog poštovanja“, napisao je Selaković, preneo je Tanjug.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.