Šehović: Za nas je politika ozbiljan posao, ne rijaliti šou

1

Potpredsjednik Socijaldemokrata Crne Gore Damir Šehović kaže u intervjuu za Dnevne novine da će nova programska deklaracija SD poslužiti da dodatno ideološki oblikuju stranku kao partiju moderne, a ne radikalne populističke ljevice.

Programi partija su ključni dokumenti na kojima počiva njihov rad, zbog čega bi sa velikom ozbiljnošću trebalo da ih uzimaju i građani, kao i da prate koliko one rade na tim programskim odrednicama.

“Rad na programskoj deklaraciji će nam poslužiti da dodatno ideološki oblikujemo SD kao partiju moderne, a ne radikalne populističke ljevice, ka čemu poseže dobar dio dežurnih “cenzusolovaca” iz opozicije, koji demagogijom bez ikakvog pokrića u realnim činjenicama pokušavaju da preskoče izborni prag. Za razliku od njih, za nas politika nije rijaliti šou nego ozbiljna aktivnost, kojoj na takav način i pristupamo”, navodi Šehović.

Kaže i da su u SD-u svjesni da da su građani siti krupnih riječi i ispraznih floksula, i da zahtijevaju konkretno djelovanje od kojeg će obezbijediti egzistenciju za sebe i porodicu, školovati djecu…

“Upravo zato ćemo staviti najveći naglasak na ekonomiju i životna pitanja, ali i na obrazovanje, zdravstvo, socijalnu sigurnost, kulturu sa posebnim osvrtom na otvaranje nove perspektive za mlade ljude”, zaključio je Šehović.

1 Comment
  1. SPQR komentariše

    Imali smo priliku da se uvjerimo u taj vas ozbiljan posao! Ovakav procvat plagijata, lopovluka, zamijene teze itd. malo je koja dekadencija imala u svom sastavu.
    Tako da ste odavno prevazisli formu rijaliti soua, i po gledanosti i po frazama kojima nas zasipate.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.