SDP: Markoviću, izmjene koje tražite usvojene su glasovima partije čiji ste zamjenik predsjednika

1

Socijaldemokratska partija (SDP) odgovorila je premijeru Duško Marković da je “čudi da premijer predlaže nešto na Twitteru, a ne u odgovarajućoj ustavnoj proceduri”.

Marković je danas na Twitteru objavio da poziva poslanike i Skupštinu da provjere cjelishodnost zabrane dodjele finansijske pomoći građanima tokom izborne godine, posebno imajući u vidu proglašenu epidemiju.

“Podsjećamo premijera Markovića da je zakon čiju izmjenu priziva krajem decembra 2019 usvojen upravo glasovima političke partije čiji je on zamjenik predsjednika i njegovih koalicionih partnera. Mimo opozicije i mimo dogovora sa opozicijom. Te stoga od premijera očekujemo da bude precizan u političkim pozivima, jer u protivnom poziv bi mogao da ima neke druge namjere i konotacije. Podsjećamo i da je Vlada Ustavom ovlašćena da predlaže zakone Skupštini, obrazloži cjelishodnost i razloge predlaganja”, navodi se u odgovoru SDP-a Markoviću na Twitteru.

1 Comment
  1. dajo komentariše

    SDP,bjeste li oni iz opozicije kad je treba zajebati.Vi ste najobicnije pomije. Ona stranka sto se kobajagi odvoji ista je kao i vi.Oni nezavisni Komunisti…E,ovoga puta ted bi bio da malo popusite.Koliko ste ljudi izlagali oko zaposlenja.Slomice vam se o glavu.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.