SDP i Demos predali listu za Podgoricu: Građanske a ne partijske promjene

0

Građanski savez za promjene (SDP – DEMOS – Slobodni građani), predala je danas Opštinskoj izbornoj komisiji listu za lokalne izbore u Podgorici koji će se održati 27. maja 2018. godine.
Nosilac liste Građanskog saveza za promjene (SDP,DEMOS,slobodni gradjani) Ivan Vujović je nakon predaje odborničke liste za Podgoricu rekao da ovaj savez danas počinje kampanju za izbore 27. maja sa ciljem da obezbijedi promjene – autentične građanske a ne partijske promjene.
„Partijski interesi moraju da ustupe mjesto interesima građana. Ovo zato što politika postoji da bi služila gradjanima, a ne partijama i privilegovanim pojedincima.Gradjanski savez za promjene želi da vodi takvu politiku koja će podsticati slobodni duh građana koji će znati da oni biraju vlast i da ta vlast mora da polaže račune građanima”, kazao je Vujović.
On je dodao da Gradjanski savez za promjene želi vlast koja će brinuti o svim svojim građanima, o svakom dijelu grada i koji Podgoricu vidi kao evropsku prijestonicu slobodnih, srećnih i nasmijanih ljudi.
„Naša snaga je snaga svih slobodnih rgađana. Naš cilj je građanski osmjeh a ne partijska mržnja. Naša hrabrost je građanska vrlina. Naša pobjeda jesu promjene“, rekao je Vujović.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.