SDP: Bečić neka saradnike UDBE potraži u svom okruženju

1

Socijaldemokratska partija (SDP) saopštila je danas da predsjedniku Demokratske Crne Gore Aleksi Bečiću preporučuju da saradnike UDBE potraži u svom najbližem okruženju ili da priupita Snežanu Jonicu o kome se radi.

Demokratska Crna Gora optužila je ranije danas SDP za “političku korupciju” u Kotoru.

“Ako je vjerovati Jonici iz vremena SNP kongresa upravo je Aleksa i njegovo okruženje na listi udbaškog razbijanja SNP-a. Osjećamo odgovornost što je sa naše liste izabrana odbornica za koju postoji mogućnost da mimo volje građana i partijskih odluka promijeni većinu u Kotoru”, navodi se u saopštenju SDP.

Iz te partije su dodali da svjesni objektivne odgovornosti, iako je Bruna Lončarević isključena iz članstva, a svih 36 članova SDP Kotor jednoglasno zaključilo da nema saradnje sa DPS-om, zbog činjenice da je Lončarević birana sa njihove liste, predsjednik SDP Ranko Krivokapić je najavio povlačenje sa čela partije, djelima pokazujući da to nije politika SDP.

“Niska saopštenja Joničine djece iz Demokrata, a koji su i sami nastali pokušajem razbijanja SNP, kojima pokušavaju čitavu partiju okriviti za postupanje jedne osobe, pokazuju njihove stvarne namjere i da im je obračun unutar opozicije jedini cilj. Ne postoji opoziciona partija koju nekada nije napustio odbornik i djelovao mimo partijske politike, i nijednoj zbog toga nije doveden u pitanje opozicioni legitimitet. I niko nije djelima pokazao odgovornost kao SDP”, zaključuje se u saopštenju SDP.

1 Comment
  1. Bijela Zager komentariše

    Ima logike, zba se odjee koje je sve partije
    Ista maca omacila. E sada sto su to glavne, po nima, demokratske i patriotske partije drugo je pitanhem

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.