SD: Uvešćemo nove servise za socijalno ugrožene u Glavnom gradu

0

Socijaldemokrate će nastaviti sa uvođenjem novih socijalnih servisa i poboljšanjem postojećih sa ciljem da u Glavnom gradu bude obezbijeđena socijalna sigurnost svih građana.
Kandidat za odbornika na listi “Socijaldemokrate – Ivan Brajović – Dosljedno za Podgoricu”, Boris Mugoša je na pres konferenciji, predstavio segment izbornog programa te partije, koji se odnosi na socijalnu politiku u Glavnom gradu.
„Vođenje odgovorne socijalne politike je osnov stabilnosti i prosperiteta svakog našeg sugrađanina, odnosno osnov dugoročno održivog razvoja Podgorice po mjeri svih naših građana. Da to nije isprazno predizborno obećanje Socijaldemokrata najbolje potvrđuju rezultati koji su ostvareni u dijelu socijalne i dječije zaštite tokom aktuelnog mandata, u prethodne tri godine, odnosno u resorima kojima su dominatno rukovodili predstavnici Socijaldemokrata u gradskoj vlasti“, istakao je Mugoša.
On je podsjetio da je, od 2015.u Glavnom gradu otvoreno pet novih socijalnih servisa – Prihvatilište za beskućnike, Personalni asistenti za osobe za invaliditetom (OSI), Centar za tretman zavisnica od psihoaktivnih supstanci, Dnevni centar za podršku djeci i porodici u riziku i Dnevni centar za djecu i omladinu sa smetnjama i teškoćama u razvoju.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.