SD: Razvijaćemo Podgoricu u interesu građana

0

Socijaldemokrate će, uz veću transparentnost i otvorenost rada organa službi Glavnog grada, unapređenjem postojećih i upostavljanjem novih servisa gradske uprave i kvalitetnim kadrovskim potencijalom razvijati Podgoricu u skladu sa najboljim standarima i u interesu svih građana.
To je poručeno na predstavljanju izbornog programa liste “Socijaldemokrate – Ivan Brajović – Dosljedno za Podgoricu”, sa kojim će ta partija učestvovati na lokalnim izborima u Glavnom gradu zakazanim za 27. maj.
Nosilac liste “Socijaldemokrate – Ivan Brajović – Dosljedno za Podgoricu”, Đorđe Suhih, poručio je da je odgovorna i efikasna lokalna uprava jedan od osnovnih preduslova prosperiteta Glavnog grada.
„Lokalna administracija mora biti transparentna i u potpunosti otvorena prema građanima. Svakako da je ispunjenje jednog od naših obećanja na prethodnim lokalnim izborima, a to je formiranje Građanske kancelarije, ili Biroa za komunikaciju sa građanima, značajno unaprijedilo kvalitet neposrednog učešća građana u koncipiranju razvojnih politika i rješavanju komunalnih i drugih izazova u gradu“, istakao je Suhih.
Takođe je, kako smatra, taj servis poboljšao i efikasnost rada svih sekretarijata i službi u Glavnom gradu.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.