SD predala listu: Dosljedno za Podgoricu

0

Socijaldemokrate su danas predale listu za predstojeće lokalne izbore u Podgorici, predvođenu dr Đorđem Suhihom, predsjednikom Odbora Socijaldemokrata Glavnog grada.
Nosilac liste “Socijaldemokrate – Ivan Brajović – Dosljedno za Podgoricu”, dr Đorđe Suhih, istakao je da ova lista predstavlja najbolju kadrovsku ponudu građankama i građanima Glavnog grada.
“Listu Socijaldemokrata čine ozbiljni, odgovorni, stabilni i čestiti ljudi iz različitih profesija, društvenih slojeva, poput univerzitetskih profesora, nosilaca najodgovornijih funkcija na državnom i lokalnom nivou, inženjera, preduzetnika, kulturnih djelatnika, advokata i drugih, i što je posebno važno veliki broj mladih ljudi. Njihov lični i profesionalni integritet je najbolji garant uspješne realizacije svega što smo predvidjeli u našem realnom i ostvarivom izbornom programu, kojim je definisan čitav set konkretnih projekata i aktivnosti usmjerenih na ravnomjeran razvoj našeg grada, stvaranje uslova za nova radna mjesta i više šansi za mlade, vođenje socijalno odgovorne politike i jačanje kulturnog identiteta grada”, kazao je Suhih.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.