SD Podgorica: Prioritet je otvaranje radnih mjesta

0

Socijaldemokrate Podgorice zalagaće se za otvaranje novih radnih mjesta, kao i za veća sredstva u budžetu za stimulisanje preduzetništva, saopšteno je na današnjoj pres konferenciji. Ta partija predstavila je danas dio izbornog programa „Socijaldemokrate – Ivan Brajović – Dosljedno za Podgoricu“, koji se odnosi na razvoj preduzetništva u Glavnom gradu.
Kandidatkinja za odbornicu „Socijaldemokrate – Ivan Brajović – Dosljedno za Podgoricu“, Vesna Raičević kazala je da je obaveza gradske uprave da podstiče razvoj malog, srednjeg i porodičnog biznisa, kao okosnice stabilnog razvoja Glavnog grada i generatora novih radnih mjesta.
„Zato ćemo još intezivnije davati kreditnu beskamatnu podršku za realizaciju preduzetničkih ideja i inicijativama, sa posebnim naglaskom na: početnike u biznisu, mlade poljoprivrednike i tehnološke viškove“, istakla je Raičević.
Prema njenim riječima, to je veoma važno iz razloga što će na taj način početnicima u biznisu biti na raspolaganju sredstva.
“Za to vam neće biti potreban kolateral, što je jedan od limitirajućih uslova kod dobijanja kredita u komercijalnim bankama“, dodala je ona.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.