SD: Garant smo daljeg prosperiteta Podgorice

0

Socijaldemokrate Podgorice održale su završnu predizbornu Konvenciju na kojoj su predstavljeni kandidati liste “Socijaldemokrate – Ivan Brajović – Dosljedno za Podgoricu”.
Članica Predsjedništva i kandidatkinja za odbornicu Marija Blagojević, rekla je da žene Socijaldemokratama nijesu dekor, niti posmatrane samo kroz ulogu majki, “kojima mnogi politički subjekti u posljednje vrijeme neljudski i brutalno manipulišu zarad sitnih političkih poena”.
Predsjednik Omladine Socijaldemokrata Crne Gore i kandidat za odbornika Emil Đokić, istakao je da su Socijaldemokrate jedina partija koja je u svojoj kampanji posvetila adekvatnu pažnju omladini.
Potpredsjednik OO SD Podgorice i kandidat za odbornika Marko Rakočević, rekao je da su ljudi koji se nalaze na listi Socijaldemokrata “najbolja garancija da će sva obećanja data u predizbornoj kampanji, ova partija, kao dio buduće vlasti, ispuniti”.
Potpredsjednica OO SD Podgorice i kandidatkinja za odbornicu Snežana Burzan, istakla je da Socijaldemokrate vole svoj grad jer je najljepši spoj tradicije i modernosti, bogatstva različitih kultura i vjera, grad izražene tolerancije “čijem razvoju i jačanju njegovog kulturnog identiteta, SD daje poseban pečat”.
Potpredsjednik OO SD Podgorice i kanadidat za odbornika Boris Mugoša, je rekao da su 2014. godine Socijaldemokrate “odbranile Podgoricu od neuspjelog političkog eksperimenta” koji je svoje lice pokazao u Kolašinu, Budvi i Kotoru.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.