Šćekić uputio podršku ministarki Bratić: Siguran sam da je vrijeme manipulacija i finanasijskih malverzacija prošlost

3

Piše: Dragoslav Šćekić, potpredsjednik SNP CG

Povodom neargumentovanih napada na ministarku Vesnu Bratić, a koji se tiču navodnih zloupotreba kada je u pitanju angažovanje revizorske kuće, smatram  potrebnim da uputum javnu i otvorenu podršku ministarki.

 

Očigledno da nekima iz prethodne vlasti smeta činjenica da smo, kao nova vlast, u mnogim segmentima, zatekli haotično stanje uz mnogobrojne zloupotrebe. Siguran sam da je vrijeme manipulacija i finanasijskih malverzacija prošlost i da ćemo uložiti sve što je u našoj moći da građani imaju pravu sliku o onome što se dešavalo prije našeg dolaska na vlast.

 

U tom pravcu posmatram i napore ministarke Bratić da revizorski timovi, savjetodavni, nadzorni ili kako se god zvali, otkriju eventualne nepravilnosti i zloupotrebe. Iz pomenutih razloga i lično i politički ima punu podršku da ovo dovede do kraja i upozna građane sa realnim stanjem u resoru, koji uspješno pokriva.

 

Očigledno da prethodna vlast, koja je uništila državne finansije, uvela korupciju i organizovani kriminal u državu i institucije, smatra da ima i dalje pravo da priča o navodnom nezakonitom trošenju, uz očigledan pokušaj izmišljanja i omalovažavanja rada predstavnika sadašnje vlasti, koji pošteno i sa najboljom namjerom obavljaju povjerene poslove. Moramo se  zapitati zašto i kome smetaju revizije, ako se pošteno i zakonito radilo?! Očigledno da im  ne odgovara da se konačno sagleda gdje su trošene milijarde narodnih para, trošenih kroz državni  aparat i kako su se pojedinci obogatili samo radeći i živeći od mjesečne plate.

 

Takođe, pružam podršku i svima onima koji rade u pravcu sagledavanja onoga kako je prethodna vlast u svakom smislu uništavala našu državu.

 

3 Comments
 1. Stremljenje komentariše

  Cuti ajvancino i narucuj te cirilicne tastature. Mada posto si cetnicka nepismena bivolica ako pritisnes language bar, mozes da izaberes cirilicu na bilo kojoj tastatuturi, hahahaha.Ti si sada javni funcioner u sluzbi svih gradjana cetnicino nepismena. Brini se kako ces da pokrijes taj deficit od preko 30. Miliona eura koji te ceka.

  6
  18
 2. Crni Guja komentariše

  Ne boj se ti za Dada kad se zavrse sve smjene u zdravstvu i napravi sistem mozda od cg zdravstva i bude nesto no bolje se zapitaj okle 30 miliona duga i dje su ljekovi u apoteke jer dug nije napravila ova Vlada a ljekova nema i svako malo nestasica dok god drze staru garnituru ali valjda i nama svane evo su poceli od Fonda pa dako ubrzaju i objedine sve zdravstvene institucije s novim kadrom. A ti bivolice sto komentarises Dada kad nemas pojma… drzi se ti te tastature i ta ti je mnogo

 3. LipaLipa komentariše

  … boze koja je ovo sirovina, da je on ovo ne prosi, … aj’ zdravo, …

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.