Savović: Odbijanjem krivične prijave protiv Katnića tužiteljka Bošković pokazala neprofesionalizam!

2

Specijalna tužiteljka Nataša Bošković odbacila je krivične prijave koje je njen kolega Živko Savović podnio protiv glavnog specijalnog tužioca Miliovja Katnića, kolege Saše Čađenovića i ostalih uključenih u sudski predmet “državni udar”.

Savović je kazao da su odbačene obije njegove prijave koje je podnio po službenoj dužnosti i kao građanin 2. i 5. februara.

“Podnijeću pritužbu Vrhovnom državnom tužilaštvu, jer je nemoguće da se ovakve krivične prijave za ova krivična djela ispitaju u rekordnom roku. Očekivao sam veću profesionalnost od koleginice Bošković, ali je ona odbacivanjem prijava dodatno potvrdila moje sumnje iznijete na konferenciji za medije 12 februara. I ovo je pokazatelj da se ništa ne dešava slučajno, ali je svakako nevjerovatno da je odbacila prijave za zloupotrebu službenog položaja i iznuđivanje iskaza od penzionisanog generala srpske žandarmerije Bratislava Dikića”, kazao je Savović.

2 Comments
 1. Slave komentariše

  Nije ni čudo, mora zaštititi kolegu i njihov ko zna kakav dil. Definitivno, i stojim iza ovoga što ću reći, nijedno zlo nije pogodilo Crnu Goru tako jako kao što je to DPS uradio, radio i radi. Je l nam treba više dokaza?! Je l nam treba više motiva?!

  15
  2
  1. E viva komentariše

   Kako god,ti ga moj Savovicu ostade donji

   3
   4
Ostavite Komentar

Your email address will not be published.