Saslušan Đeljošaj: Imao sam obavezu da zaštitim ekonomiju, spreman sam da idem i u zatvor

1
Đeljošaj je nakon saslušanja poručio da je uvrijeđen zbog prijave protiv njega, ali da poštuje institucije sistema i da mirno čeka odluku u njegovom slučaju.

Predsjednik Opštine Tuzi Nik Đeljošaj saslušan je danas u Osnovnom državnom tužilaštvu u Podgorici, zbog krivične prijave protiv njega za pozivanje na otpor.

Đeljošaj je nakon saslušanja poručio da je uvrijeđen zbog prijave protiv njega, ali da poštuje institucije sistema i da mirno čeka odluku u njegovom slučaju. Istakao je da je spreman da ide i u zatvor.

On je kazao da su branili Ustav, a da je kao predsjednik Opštine imao obavezu da zaštiti ekonomiju.

“Ostajem pri stavu da je ovo bila politička odluka i da je riječ o diskriminaciji. Dobili smo potvrdu da je to tako, nakon 48 sati, kada su mjere promjenjene”, kazao je Đeljošaj.

Naglasio je da smatra da je prijava protiv njega velika uvreda zbog dešavanja prije 11 mjeseci, kada su se uhvatili u koštac sa koronom, bili na terenu po dvadeset časova dnevno, a svi drugi su bježali od njih.

 

 

Predsjednik Opštine Tuzi je saslušan zbog dešavanja od 25. februara, kada je pozivao građane i ugostitelje da ne poštuju mjere za suzbijanje i širenje koronavirusa, a kojima je taj dan bilo predviđeno da ugostiteljski objekti ne rade.

Đeljošaj

1 Comment
  1. Ivi komentariše

    Ma htjela bre žuta patka da Dritanu digne rejting u Tuzima. Rade zajedno i loču. Pa on ni u Ulcinju ne može da dobije a ne u Tuzima.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.