Šaranović: Za razliku od prošle godine, ove godine su rasvijetljena sva krivična djela

0

„Pohvaljujem rezultate danonoćnog rada službenika Sektora za borbu protiv kriminala, Regionalnih centara “Centar” i “Jug”, koji su u koordinaciji sa Višim državnim tužilaštvom, rasvijetlili teško krivično djelo počinjeno na Cetinju postavljanjem eksplozivne naprave, a kojom prilikom su smrtno stradala dva lica, a tri teško povrijeđena“, saopštio je ministar unutrašnjih poslova, Danilo Šaranović.

Podsjećamo, na današnjoj pres konferenciji saopšteno je da je rasvijetljen bombaški napad na Cetinju i da je počinilac u bjektvu.

„Bivše samozvane “policajce” koji posljednjih dana pokušavaju baciti sjenku na rezultate rada policije najbolje demantuju sljedeće okolnosti. Od 2015. godine je počinjeno 10 ubistava posredstvom eksplozivnih naprava, a ovo je prvo koje je rasvijetljeno, i to u rekordnom roku. Za razliku od prošle godine, ove godine su rasvijetljena sva krivična djela protiv života i tijela nastala kao rezultat obračuna OKG iz prošle i ove godine“, naveo Šaranović.

Sve ovo, tvrdi Šaranović, najbolje potvrđuje danas jasno saopšteni stav policijskih funkcionera „kriminal nije i neće biti jači od države!“

„U ime države Crne Gore, policijskim službenicima zahvaljujem na ovako hrabrom i profesionalnom obavljanju najdelikatnije dužnosti današnjice, a to je bez sumnje borba protiv organizovanog kriminala i korupcije, u kojoj ću im pružiti punu afirmaciju i pomoć, poboljšanjem uslova u kojima rade i na koji god način bude neophodno“, zaključio je Šaranović.

(Analitika)

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.