Samsung predstavio novu Galaxy S22 verziju

1

Kompanija, ipak, vraća boju koja je očarala mnoge korisnike prošle sezone – boju ljubičastu!

Kompanija Samsung predstavila je novo izdanje Galaxy S22 flagship pametnog telefona u ljubičastoj nijansi koja će u Srbiji biti dostupna od 10. avgusta i dodatno će obogatiti dosadašnji izbor boja.
Samsung Galaxy S22 u ljubičastom izdanju prvi je uređaj iz Samsung palete proizvoda kojeg će krasiti ova nijansa, a dizajn će u budućnosti biti dostupan i za druge Galaxy uređaje.

Iako nije ista, ova boja podseća na prošlogodišnju nijansu ljubičaste boje, koja se tada zvala boja lavande, a ove sezone, nešto deugačija, ali na prvi pogled identična, zove se – LILA!

Svaka boja ima svoje jedinstvene karakteristike i nasleđe. Među njima, ljubičasta boja je jedna od omiljenih. Kroz istoriju poznata kao boja kraljeva i kraljica,vrlo je uverljiva i spaja smirenost plave i uzbudljivu crvenu kako bi stvorila drugačiju vrstu energije koja donosi toplinu i optimizam. Takođe, predstavlja gostoljubivost i prihvatanje raznolikosti društva.

Prema tome, ljubičasta označava sve ono što i Samsung Galaxy: prihvatanje individualnosti, pomeranje granica i neumorno uvođenje inovacija koje su u skladu s filozofijom otvorenosti.

U ljubičastom izdanju do sada smo videli Samsung Galaxy S8, Galaxy S9, S22 seriju i Z Flip3 i svaki je krasila jedinstvena nijansa ljubičaste, te je uvek bila zaštitni znak prepoznatljivog Galaxy stila. Kako bi se proširilo nasleđe ljubičaste boje, koja ide ruku pod ruku s Galaxy filozofijom, Samsung je predstavio najnoviju nijansu: Bora purple.

Bora je korejska reč za ljubičastu, a Samsung je osmislio svetli i privlačni lila ljubičasti Galaxy S22 pametni telefon kako bi izazvao radost, podstakao kreativnost i prihvatio individualnost.

Samsung Galaxy S22 u lila ljubičastom izdanju biće dostupan za kupovinu od 10. avgusta, a ostale detalje možete pronaći na linku.

(Smartlife)

 

1 Comment
  1. MaxZander komentariše

    In prikazanog mogle bi se zakljuciti da je novitet na 22 samo lila boja

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.