Mladen Mikijelj

Šampionski bonusi

0

Pred vama je prilika da zakoračite na teren najuzbudljivijih utakmica sa dodatnih 10€ u džepu!

Svi igrači koji uplate depozit  i odigraju tiket koji u sebi sadrži  ponudu iz LIGE ŠAMPIONA  osvajaju virtuelni vaučer kojim se kvalifikuje za izvlačenje u promociji.

Meridianbet vam daje šansu da budete jedan od dvadeset srećnika koji će unovčiti  taj magični virtuelni vaučer! Da, dobro ste pročitali – dvadeset igrača će ući u sferu bonusa bez obzira na rezultate svojih tiketa, jer u fudbalu, kao i u životu, sreća često okrene igru u vašu korist!

Ova sezona ne samo da donosi najuzbudljivije utakmice na terenu, već i šansu da osvojite fantastičnih 10€ bonusa koji će vas povesti na put ka sportskoj slavi.

Spremni ste da se priključite fudbalskoj euforiji? Samo uplatite svoj depozit i kreirajte tiket s izborom iz Lige Šampiona. Čarobni bonus od 10€ čeka na vas.

Minimalna uplata je samo 1€, a minimalna kvota po događaju je 1.35. Dakle, spremite se da uđete u svijet fudbalskih čuda i osvojite svoj dio bonusa dok pratite najuzbudljivije mečeve sezone!

Pridružite se sada i doživite fudbalsku groznicu na novi, uzbudljiv način uz Meridianbet!

Ukoliko nemaš meridianbet.me nalog, registruj se i to uz najveći bonus dobrodošlice – 50€ + 10 Win&Go rundi +50 kiša free bet-a na igici Super Heli + 100% bonusa na prvu uplatu , BEZ IKAKVIH USLOVA!

 

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.