Sampdorija zove Stankovića, Terzić ni da čuje o mogućem odlasku!

0

Hoće li se Dejan Stanković oprostiti od Zvezde?

Posle pobjede u derbiju, nova titula je izvesna, Deki cilja duplu krunu, ali u Italiji tvrde da ima novi posao u izgledu.

Teško mu je odoljeti, naime predsjednik Sampdorije Ferero razmišlja da pruži Stankoviću šansu na klupi tima iz Đenove.

Ranijeri će napustiti Doriju na kraju sezone, a Siniša Mihajlović ne namjerava da se vrati, ali “Vipereta” Ferero ga konsultuje, Miha je ostavio sjajan utisak na “Marasiju”, i možda on stoji iza cijele priče oko Stankovića.

Ima još kandidata, ali za Dekija bi Sampdorija bila sjajna prilika, on je trenersku karijeru počeo u Udinama kao pomoćnik Stramaćoniju koji mu je bio trener u Interu.

S obzirom na reputaciju koju ima u Italiji, onu igračku, sigurno da bi Stanković imao dosta kredita na novom poslu, a Sampdorija svakako nije mali klub i bio bi sjajan početak karijere u jednoj od najjačih liga na svijetu.

Nije drugo trebalo generalnom direktoru “crveno-bijelih” Zvezdanu Terziću da reaguje i u izjavi za medije pošalje jasnu poruku vlasniku Sampa Masimu Fereru.

-U medijima smo vidjeli da postoji interesovanje iz Italije za našeg trenera, ali mogu da kažem da nas niko nije kontaktirao, a evo sada im poručujem da to i ne pokušavaju. Prezadovoljni smo kako Deki radi i ne postoji promil šanse i da sjednemo da razgovaramo o njegovom odlasku.

Deki Stanković ima ugovor sa Crvenom zvezdom do 30.06.2022. i ne razmišljamo o njegovom odlasku iz kluba prije tog roka, a uradićemo sve da ga novim dugoročnim ugovorom zadržimo i nakon toga. Nadamo se da će još dugo predvoditi našu Zvezdu i osvojiti još mnogo trofeja, a nema sumnje da će Deki jednog dana predvoditi najveće evropske klubove- smatra Terzić.

 

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.