Samo dan nakon molbe Abazovića: Na Crnom jezeru parkirana službena vozila a nije radni dan! (FOTO)

4

Premijer Crne Gore Dritan Abazović je na jučerašnjoj sjednici Vlade uputio apel ministrima i službenicima državnih organa da ne koriste službena vozila u privatne svrhe, odnosno da ne koriste automobile da idu na odmore, plaže i odmarališta.

Tom prilikom, Abazović je najavio sankcije za sve one koji zloupotrijebe službena auta u već pomenute svrhe.

Dakle, osim onih kojima je to potrebno za proces rada, da li se radi o inspekcijama, policiji itd, to je okej, zna se što su propisi. Ostalo prijavite kabinetu premijera, i ja sad upućujem javni apel i tim službenicima da ćemo prema takvim slučajevima, ukoliko do njih dođe, biti vrlo restriktivni i da ćemo preduzimati mjere“, kazao je Abazović na jučerašnjoj sjednici Vlade.

Naime, čitaoci našeg portala poslali su nam fotografije sa Crnog jezera, gdje su danas primijećena vozila sa državnim tablicama, samo dan nakon što je Abazović uputio apel, uprkos tome što je premijer najavio sankcije za nepoštovanje molbe o korišćenju službenih vozila.

Podsjećamo, glavni razlog molbe koju je uputio Abazović je bio da bi se prekinulo „tradicionalno“ ponašanje službenika dok je vlast vršila Demokratska partija socijalista(DPS), koji su koristili službena vozila u privatne svrhe, odnosno vozili te automobile prilikom odlaska na odmor. Takođe, jedan od razloga je i drastičan skok cijena goriva, zbog čega Vlada, odnosno građani plaćaju ogromne sume novca za pune rezervoare službenih atuomobila.

Ovom prilikom pozivamo čitaoce da nam šalju fotografije ovakvih i sličnih nepravilnosti!

 

4 Comments
 1. Bulevarpg komentariše

  Kakve su ovo bitange i ološi. Cijeli život na grbaču ovog naroda

 2. А komentariše

  Oba službena vozila su iz Nacionalnih parkova …
  Toliko o ekskluzivi …

 3. Podkrajac komentariše

  Moj komšija vozač u centru za soc. u HN svako jutro po direktoricu kući, da je doveze na posa, i tako kad joj se prohtje vraća. ???!!! Ako ima pravo na to ok.Inače kadar snp-a. Novopostavljena.

 4. kalabunga komentariše

  Oduzeti vozila i odbit 200 od plate i ukintu pravo na gorivo

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.