Sad i zvanično: Jokić igra za Srbiju u Kini!

0

Ljubitelji košarke u Srbiji mogu da odahnu: Nikola Jokić će igrati za reprezentaciju Srbije na Mundobasketu u Kini, ekskluzivno javlja novinska agencija Tanjug, koja je dobila i potvrdu Denverovog asa, baš koliko juče zvanično uvrštenog u prvu petorku NBA lige.

“Veoma sam zadovoljan sa svim sto sam uradio u NBA protekle sezone. Imao sam sjajnu godinu, u kojoj sam nastupao na ol-staru i bio izabran u prvu petorku NBA. Za mene bi krunu ove cijele sezone predstavljala medalja koju sam siguran da reprezentacija Srbije može da osvoji na Svjetskom prvenstvu u Kini, i potpuno sam spreman da dam sve od sebe da se taj cilj ostvari”, rekao je Jokić Tanjugu.

To znači da će selektor Aleksandar Đorđević, ako ne bude povreda, u Kini moći ra računa na najjači sastav sa odmornim Milošem Teodosićem na pleju, Bogdanom Bogdanovićem na dvojci, Nemanjom Bjelicom, Nikolom Kalinićem, Vasilijem Micićem, koji iza sebe ima sjajnu sezonu u Efesu. Očekuje se da će tu biti i Boban Marjanović, Nikola Milutinov… Ovog puta Đorđević bi mogao da bude na slatkim mukama kad bude birao 12 najboljih, jer će konkurencija biti paklena.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.