Rovčanin: Presuda Ratki Knežević je ruglo pravosudnog sistema Crne Gore

1

Presuda i, naročito, obrazloženje presude šezdesetdevetogodišnjoj Ratki Knežević, u kojoj se navodi da je u svom porodičnom domu ugrozila, zamislite, desetine maskiranih policajaca i trojicu nemaskiranih policijskih inspektora koji su predvodili upad i demoliranje porodične kuće Kneževića, ogoljava svu bijedu i grotesku kako policije tako i sudova u Crnoj Gori., saopštio je portparol Demokrate Crne Gore Nikola Rovčanin.

“Je li potrebno reći da Sud za prekršaje ovakvom presudom i, naročito, ovako napisanim obrazloženjem, vrijeđa dostojanstvo uniforme policajaca i policijskih inspektora, ma koliko ono bilo? Je li potrebno reći da se Sud za prekršaje ovakvom presudom izruguje sa kompletnom policijom, ali i sa kompletnim sudstvom?”, pitaju se u ovom političkom subjektu.

Demokratska Crna, kako se navodi u saopštenju, najoštrije osuđuje ovakvo postupanje prema šezdesetdevetogodišnjoj Ratki Knežević i presudu koja je još jedno ruglo našeg pravnog sistema.

“Ovo je još jedan u nizu dokaza da je u Crnoj Gori na snazi dramatična kriza sudskog sistema i državnih institucija, koje su zarobljene od strane režima. Presuda Ratki Knežević će itekako doprinijeti trendu pada povjerenja u pravosudni sistem Crne Gore”, zaključeno je u saopštenju Rovčanina.

1 Comment
  1. Prle komentariše

    Sve to će im se na familiju vratiti, nekolicine je već!

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.