Robi Vilijams u karantinu u vili koju plaća 118.870 evra dnevno

0

Britanski muzičar Robi Vilijams (46) nalazi se u karantinu sa svojom porodicom nakon što se zarazio korona virusom na Bahamima, a sada svi borave u vili koja nedeljno košta kao novi luksuzni automobil.

Pjevač je krajem decembra 2020. godine stigao sa suprugom Aidom (41) i njihovom decom – ćerkama Teodorom (8) i Koko (2) i sinovima Čarltonom (6) i Boom (1) na ostrvo St. Barts, a sada je primoran da ostane u karantinu u vili čije iznajmiljivanje na nedelju dana košta 119.870 evra.

Odluka je donijeta nakon što se Robi testirao na Covid-19, a kada je dobio rezultate, svi su se iznenadili što je pozitivan. Sada se oglasio izvor blizak pjevaču koji je otkrio šta se dogodilo, ali kaže da iako su u karantinu, porodica uživa u dobrim uslovima.

– Robi je bio poprilično bolestan – rekao je njegov prijatelj.

Zatvoren je u vili u kojoj boravi sa porodicom. Nije baš najgore mesto na svetu da se bude u karantinu, iako on ne može na plažu – dodao je.

U karantinu će morati da ostane do 14 dana – zaključio je pjevačev prijatelj, koji se nada da se Robijeva klinička slika neće pogoršati.

 

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.