Rezultati ankete portala BORBA: Građani bi da Đukanović popisavače dočeka u Spužu

1

Portal BORBA prošle nedjelje je pokrenuo novu anketu. U svijetlu poslednjih afera, koje proteklih dana i godina uveliko pune naslovne strane crnogorskih i regionalnih medija, pitanje je, ovog puta, bilo: koji bi funkcioner bivšeg režima popisivača mogao dočekati u Spužu?

Da bi to mogao biti bivši predsjednik Crne Gore, Milo Đukanović, glasalo je 39.29% posjetilaca našeg portala. Odmah ispod njega našao se Petar Ivanović sa 18.61%. Za njima, nekako i očekivano, slijedi Branimir Gvozdenović za koga je glasalo 16.06%.

Iako je dugo godina bio na čelu naše tajne policije, pa je samim tim morao znati sve mračne tajne DPS-a, za bivšeg premijera Duška Markovića opredijelilo se svega 8.15%. Da bi to mogao biti neko drugi mišljenja je 13.47% učesnika ove ankete, dok je poslednje mjesto zauzeo Milan Roćen sa 4.41%.

Rezultati ankete portala BORBA

Naravno, ovim putem još jednom napominjemo da je anketa bila šaljivog karaktera, te da nije imala namjeru bilo koga optužuti za činjenje bilo kakvih kriminalnih radnji.

BORBA, za razliku od mnogih aktera koji djeluju u našem javnom prostoru, poštuje prezumpciju nevinosti, pa čak i kada su u pitanju funkcioneri bivše vlasti koji su, potencijalno, radili neke nezakonite radnje, a o čemu su mediji, uključujći i naš portal, mnogo puta pisali.

1 Comment
  1. Balša komentariše

    Da je sreće i pravne države lopovčina i mafijaš bi odavno bio u Spužu.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.