Represija se nastavlja: Osuđena majka Milana Kneževića!

1

Demokratski front obavještava javnost da je Ratka Knežević, majka jednog od lidera DF- a Milana Kneževića, kažnjena od strane Suda za prekršaje novčanom kaznom od 500 evra pod prijetnjom da će, ukoliko je ne plati u predviđenom roku, biti zamijenjena za šezdeset dana zatvora.

“Sudeći po obrazloženju kazne koju je donijela sudija Milanka Kaluđerović, penzionisana šezdesetdevetogodišnja nastavnica Ratka Knežević prekršila je Zakon o javnom redu i miru jer je u svom porodičnom domu ugrozila desetine maskiranih policajca i trojicu nemaskiranih policijskih inspektora koji su predvodili upad i demoliranje porodične kuće Kneževića.

Ugroženi inspektori Jovović, Radusinović i Maksimović, dokazani heroji u borbi protiv škaljarskog i kavačkog klana, višestruko nagrađivani zbog zasluga na rešavanju najmisterioznijih ubistava, zaplijeni prekookeanskih tovara kokaina, po prvi put u svojoj karijeri osjetili su neopisivi strah kad su s dugim cijevima u 05. 30 h vidjeli goloruku penzionerku u spavaćici.

Sudija Milanka Kaluđerović ipak nije uspjela, uprkos stručnom znanju i naporima, utvrditi kad su inspektori osjetili veći strah, da li kad ih je Ratka Knežević nazvala po njihovim riječima “Milovim kriminalcima” , ili kad im je zaprijetila puštanjem kavkaskih ovčara.

Ili je strah možda bio najveći kad su u porodičnoj kući Kneževića umjesto oružja, eksplozivnih naprava i kokaina, našli sabrana djela Njegoša, Dostojevskog, Čehova, Joneskoa, Crnjanskog, Andrića…i naravno sablju iz Dagestana. A pošto heroji inspektori Jovović, Radusinović, Maksimović i onih pedesetak specijalaca sa fantomkama i dugim cijevima nisu našli ono što su tražili, Ratka Knežević treba da ide u zatvor šezdeset dana ukoliko ne plati kaznu od 500 evra.

To je lice ovog kukavičkog režima koji, nesposoban da se izbori sa virusom koji prijeti da napravi haos u Croj Gori, koristi kriminalizovano pravosuđe s nesmanjenim intenzitetom i s produženim radnim vremenom da nastavi “sveti rat” protiv Milana Kneževića, njegove porodice ali i čitavog DF-a.

Kao što do sada nisu uspjeli u svom naumu, tako im neće uspjeti ni ovog puta da eliminišu DF, uprkos iživljavanju nad našim aktivistima i porodicama.
A s obzirom na osetljivost režima i njegovih uniformisanih satrapa na istinu, savjetujemo Dušku Markoviću i Milu Đukanoviću da, umjesto što licemjerno pozivaju na političku solidarnost i jedinstvo, pročitaju zapažanja i kletve sopstvenih građana, koji im svakodnevno poručuju da su najgora pošast koja je Crnu Goru ikad zadesila i da, nakon što prođe muka koja je zahvatila Crnu Goru, svaki od njih će završiti na višegodišnjoj robiji.

Vox populi, vox Dei!”

1 Comment
  1. Baja_California komentariše

    Posaljite je u Sing Sing, ipak je zena okoreli kriminalac…SRAMNO !

    6
    1
Ostavite Komentar

Your email address will not be published.