Repeša: Miran sam, daćemo sve od sebe

0

Jasmin Repeša, trener Budućnost Volija, rekao je na pres-konferenciji pred revanš polufinala ABA lige, sa Cedevitom u “Morači”, da je miran i da vjeruje u pobjedu.

Ali, ako se ispune neki uslovi…

“Ja sam miran, mislim da se to vidi. Ako ispoštujemo obavezni dio, mislim da ćemo dobiti utakmicu. Ako se ne ispoštuje bazni dio biće teško. I publika, i cijeli klub ne zaslužuju da ne damo sve od sebe”, kazao je Repeša.

“Postoje dani kada ne ide, ja to i ne zamjeram ekipi u stresnim sitacijama, ali sramotno je, i ne podnosim organski, kada se ne možeš pogledati u ogledalo i reći da si dao maksimum. Mi smo pripremljeni što se tiče tehničko-taktičkog dijela, ali osnovne stvari moramo da poštujemo”, rekao je Repeša.

Jedan od onih koji nije na maksimalnom nivou je onaj od koga se očekuje najviše – Noris Kol.

“Zašto Kol ne daje ono što treba, zašto je propadanje igre drastično kada je on na terenu? Ja ću napraviti ono što treba, to je moj posao i za to sam plaćen, ali ako on ne napravi minimum, onda ne može pomoći ni sto Repeša, sto hiljada gledalaca, sto predsjednika i novinara”, rekao je Repeša.

“Nemoguće je da uđe u igru protiv Barselone i da ga Ertel probije odmah u desno, a to stalno radi, nikada u živiotu nije položio lijevom rukom. Zatim, Ribas izađe iz bloka i pogodi… On mora da bude odgovorniji prema svom poslu. Razgovarali smo, vjerujem da će imati reakciju. Ako ne bude, onda će to ta bude sto puta veći problem od svih koje smo evidentirali”, kazao je Repeša.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.