Razbijena grupa u Panami: Dva državljanina Crne Gore švercovala pola tone kokaina!

Razbijena grupa u Panami: Dva državljanina Crne Gore švercovala pola tone kokaina!

Policija u Panami razbila je međunarodnu kriminalnu bandu sa prostora bivše Jugoslavije koja se bavila preprodajom narkotima u Južnoj Americi. Među uhapšenima ima i osoba koje posjeduju crnogorske putne isprave. Kako saznajemo, još uvijek nije utvrđeno da li se radi o originalnim ili falsifikovanim dokumentima.

Među uhapšenima ima i državljana Srbije i Hrvatske.

Policijska akcija je izvedena prošle nedjelje u glavnom gradu te države. Uhapšeno je osam osoba, a među njima su, kako je utvrđeno na osnovu zaplijenjenih dokumenata, Zoran Simonović i Ivan Ilić, koji se vode kao crnogorski državljani.

Ova osmočlana ekipa je bila dio međunarodne kriminalne grupe koja se u dužem vremenskom periodu bavila krijumčarenjem narkotika.

Droga je bila namijenja za tržište Južne Amerike, a sumnja se da su samo tokom prošle godine prokrijumčarili preko pola tone kokaina.

Ova akcija nije završena, očekuje se hapšenje još lica.

Related posts

2 Comments

  1. Гуљоч

    Molim vas da se ne ljutite na mene,nije mi jasno da neko svercuje kokain iz Paname u Juznu Ameriku i ne znam koji je glavni grad te drzave.Ako vam nije gadno da mi pojasnite prvo i odgovorite na drugo.
    Unaprijed zahvalan

    Reply

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *