Rat do istrebljenja u Prištini: Tači optužio Kurtija da je narko-diler

2

Predsednik lažne države Kosovo Hašim Tači optužio je “tehničkog premijera” Aljbina Kurtija da je narko-diler i da mu je mesto u zatvoru.

Tači je na društvenim mrežama objavio snimak laboratorije za drogu u Prištini i ustvrdio da je to dokaz protiv “Kurtijeve grupe i političke porodice ministra pravde Aljbuljene Hadžiua”.

– Ovo su slike iz laboratorije za drogu u Prištini, sa drugim članom ove kriminalne grupe Dželaljom Svečljom (v. d. kosovskog ministra policije, prim. aut.). Pre nekoliko dana pokušali su da ih eliminišu kao inkriminišuće iz skladišta oduzete imovine. Vreme je da se suoče sa pravdom – napisao je Tači na svom Fejsbuku.

Tači je prethodno optužio Kurtija da je sa “potpredsednikom vlade” Hakijem Abazijem i Svečljijem išao u sobu za prisluškivanje u Telekomu Kosova’, poručivši da se zbog toga moraju suočiti sa pravdom.

– Tajni odlazak u sobu za prisluškivanje i isključivanje sigurnosnih kamera jeste teško krivično delo i oni se moraju suočiti sa pravdom – rekao je Tači.

Aljbin Kurti, na drugoj strani, istakao je da su Tačijeve optužbe čiste laži i klevete.

– Problem sa lažovima je što ne mogu lagati jedanput, već moraju da lažu svaki dan, čak i nekoliko puta dnevno. Oni žele da uđu u sobu za prisluškivanje, oni žele da uzurpiraju sedište premijera i sada svoje želje pripisuju meni – naglasio je Kurti.

2 Comments
 1. Kafanski filozof komentariše

  Koljite se, bice celom svetu bolje!.
  Svi treba da zavrsite u zatvor!.
  Neki kao kriminalci drugi kao teroristi i ubice!.
  Pokvarana lazna drzava vec od pocetka!.
  Crna mrlja evrope!.

 2. Djoko komentariše

  Kurti je ,ta te prostore, rijedak normalan čovjek.

  1
  1
Ostavite Komentar

Your email address will not be published.