Rasvijetljeno sedam teških krađa u Podgorici i Kotoru

0

Podgorička i kotorska policija riješile su sedam krivičnih djela teška krađa u ta dva grada, a dvije osobe su uhapšene.

Podgorička policija je uahpsila S.K. (26) iz Podgorice zbog postojanja sumnje da je počinio osam krivičnih djela teška krađa na štetu pravnih i fizičkih lica u Podgorici.

“On je sumnja se od 18. marta do 20. maja 2019. godine počinio ova krivična djela na način što je upotrebom podesnog sredstva provaljivao u unutrašnjost objekata i kuća i presijecao sigurnosne lance na biciklima, a na koji način je otuđio tri televizora, računar, alat, četiri bicikla i druge predmete. Sumnja se da je S.K. otuđena bicikla prodao”, navodi se u saopštenju Uprave policije.

Kotorska policija je rasvijetlila slučaj teške krađe od 25. maja ove godine kada su iz jedne privatne kuće u naselju Kavač ukradene stvari vrijedne 3.000 evra.

Službenici OB Kotor su identifikovali lica osumnjičena za ovo krivično djelo, K.V. (19) i M.L. (17) iz Kotora. K.V. je lišen slobode i uz krivičnu prijavu je priveden državnom tužiocu u ODT u Kotoru, dok je protiv maloljetnog M.L. podnijeta krivična prijava u redovnom postupku. Policija u Kotoru je pronašla i vlasnici vratila dio otuđenih stvari i predmeta, dok se preduzimaju aktivnosti na pronalasku ostalih otuđenih stvari”, navodi se u saopštenju.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.