Raspisan Konkurs za najbolju priču pod nazivom “Mastilo duginih boja”

0

Sekretarijat za socijalno staranje Glavnog grada raspisao je konkrs za najbolju kratku priču ili esej o LGBTIQ zajednici, pod nazivom ,,Mastilo duginih boja“, a povodom obilježavanja „Mjeseca ponosa“.

„Moguće je slati samo priče i eseje koji nijesu prethodno objavljivani. Konkurs je otvoren za sve autore/ke starije od 18 godina koji žive na teritoriji Glavnog grada Podgorica. Konkurs je otvoren do 30. juna 2024. godine. Autori/ke mogu poslati samo jednu priču obima od 1.000 do 10.000 riječi“, saopštili su iz Glavnog grada, pa dodali:

„Za tri najbolja predviđena su tri novčane nagrade u iznosu od: prva 300€, druga 200€, treća 100€“, navodi se u saopštenju.

Komisija će izvršiti selekciju radova koji će biti uvršteni u zbornik, koji će do kraja 2024. godine objaviti Kancelarija za LGBTIQ lica.

„Radovi se mogu dostaviti putem pošte na adresu: Kancelarija za LGBTIQ lica Sekretarijat za socijalno staranje Glavni grad Podgorica Vuka Karadžića 16, 81000 Podgorica. Konkurs je anoniman. Autori/ke šalju priče putem pošte u dvije zatvorene koverte, od kojih se u jednoj nalaze tri istovjetna primjerka rada potpisana šifrom, dok se u drugoj koverti nalazi rješenje šifre i lični podaci autora/ke – ime i prezime, broj telefona i e-mail adresa. Dodatne informacije mogu se dobiti na broj +382 20 447 160“, zaključili su iz Glavnog grada.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.