Raspisan konkurs muzičkog festivala „Biser Jadrana 2024“

0

Muzički festival „Biser Jadrana 2024″ raspisuje konkurs za najbolju kompoziciju u kategoriji pop, zabavne i mediteranske muzike.

Kompozicije koje se šalju na konkurs, ne smiju biti ranije izvođene, niti objavljene. Rok za prijavljivanje kompozicija je od 05.02. zaključno sa 05.05. 2024. godine. Selekciona komisija festivala, sve podnosioce prijava informisaće da li je njihova kompozicija prihvaćena, najkasnije do 15.05.2024. godine. Podnosioci prijava su dužni, da aranžirane kompozicije organizatoru pošalju do 01.06.2024. godine. Post produkciju svih primljenih kompozicija (snimanje nastupa i pripremu materijala za kasnija emitovanja ili korišćenje u bilo koje dogovorene svrhe) realizuje organizator festivala koji podnosiocima prijava odabranih kompozicija garantuje učešće u večeri festivala, direktan tv prenos i predstavljanje na press konferenciji festivala.

Slanjem kompozicija na konkurs, autori i izvođači, na organizatore festivala “BISER JADRANA 2024“, prenose pravo da sve kompozicije, bez dodatnih saglasnosti, mogu ustupati trećim licima na korišćenje, eventualno štampanje na nosačima zvuka i slike, ili zbog bilo kog tipa dalje distribucije. Za najbolje kompozicije, organizator će obezbijediti vrijedne nagrade i festivalska priznanja, u ukupnom iznosu od 10.000€.

Pravo učešća na konkursu imaju podnosioci prijava iz Crne Gore i zemalja regiona.

Kompozicije slati na e-mail adresu: [email protected] u mp3 formatu, u demo verziji.

Uz kompoziciju je potrebno priložiti biografiju i dvije fotografije izvođača, ime autora kompozicije i kontakt telefone.

Festival će se održati 29. juna u Tivtu, gradska riva Pine. 

Organizator festivala je NVO „Delić koji nedostaje“, dok su nosioci projekta: Opština Tivat i turistička organizacija Tivat.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.