RASKOL U DPS: Pred izbore u Nikšiću intrige i izdaje preplavile Milovu partiju, prijeti im potpuni krah!

5

Predaja odborničke liste Demokratske partije socijalista u Nikšiću dokazala je tvrdnje  da je opštinski odbor stranke Mila Đukanovića definitivno podijeljen na dvije nepomirljive frakcije.

Nakon višednevnih svađa na ivici fizičkog sukoba, sve je kulminiralo postavljanjem Sanje Damjanović za nosioca liste za lokalne izbore 14. marta.

Iako već viđen na tom mestu, iako je zbog toga i doveden krajem prošle godine na mjesto gradonačelnika, Milutin Simović je – izvisio, a ekipa njihovih pristalica se čak nije pojavila na predaji liste. Time su Simović i ostali poslali jasnu poruku da neće učestvovati u kampanji drugog dijela DPS.

Prema informacijama, on i njegove pristalice u OO DPS žestoko su napali drugu stranu u odboru kako nisu bili tu prethodnih godina i “kako su se priključili partiji iz ličnih interesa a ne iz privrženosti ideji”.

Simović, kao i struktura u OO koja godinama vodi ovu partiju u Nikšiću, saopštila je da im ne pada na pamet da učestvuju u predizbornoj kampanji i neka se “novopečeni DPS-ovci sami snađu”.

Čak se tvrdi da Sanja Damjanović nema ni člansku kartu DPS, iako je dogurala do potpredsjednika partije i nosioca liste u Nikšiću.

Ako se ima u vidu da Sanja Damjanović nema neko iskustvo sa izbornom kampanjom, a naročito sa vođenjem opštinskog odbora, nije teško zaključiti da DPS-u prijeti krah na ovim izborima, uz najavljenu opstrukciju i izostanak iz kampanje Simovića i njegovih pristalica u OO.

Poslednje istraživanje govori da je koalicija DPS na oko 30 odsto, dok je koalicija Za budućnost Nikšića gotovo viđen pobjednik sa preko 40 odsto podrške.

5 Comments
 1. Serdar komentariše

  “kako su se priključili partiji iz ličnih interesa a ne iz privrženosti ideji”. Ha ha ha , kijoj crnoj ideji DPSa . Tamo postoji samo lopovska ideja jer ideologiju mijenjaju sveke godine.

  10
 2. Riki komentariše

  Ova crna Damjanovicka je odron i ko zna cime je mrča ucijenjena…zaosno na sta je spala!
  Nadam se da ce niksićani da ih dokrajče!

  10
 3. lagano komentariše

  DPS koalicija ima vise od 40 posto.

 4. MIKI komentariše

  BJEDE LJUDSKE.

 5. Žile komentariše

  Simović je kao i DPS sinonim za korupciju i sve najgore što se zbivalo u CG zadnjih 30 godina. Nema časnih u odborima DPS a. Trebali ste uzeti Bajagića iz Plužina za nosioca liste. Veliki prijatelj Simovićev. Maestro za kradju izbora. Provereni član dps a. Sve lopovluke koje radi aminovali su mu iz dps pravosudja. Dobro je poslušan, ima milionsku imovinu. Zajedno sa dps om je izglasao gradnju mini HE Vrbnica. Treba proveriti ko iz opštine ima 15 posto udjela.

  2
  1
Ostavite Komentar

Your email address will not be published.