Rasipništvo kadrova DPS-a: Sestri šefa kriminalistike godišnje od države 30.000, stambeni kredit sa ratom od 100 evra i krije bankovne račune!

Rasipništvo kadrova DPS-a: Sestri šefa kriminalistike godišnje od države 30.000, stambeni kredit sa ratom od 100 evra i krije bankovne račune!

Merima Baković, savjetnica za pravna pitanja odlazećeg premijera Duška Markovića, od države godišnje je prihodovala preko 30.000 evra, a dobila je i povoljan stambeni kredit. Ona nije dozvolila kontrolu bankovnih računa.

Ona je sestra Enisa Bakovića, odlazećeg šefa kriminalističke policije, koji je takođe, zbog odanosti DPS-u, a ne zbog znanja, dobio povoljan stambeni kredit. Pomoćnik direktora Uprave policije za Sektor kriminalističke policije Enis Baković, za svega 6.000 eura kupio je stan od 56 metara kvadratnih zahvaljujući odluci Vlade Crne Gore.

Merimi Baković je odobren stambeni kredit od 40.000 eura pod povoljnim uslovima, koji dodjeljuje Vlada i za koji joj je rata svega 101 euro.

Dok gra­đa­ni mu­ku mu­če da ostva­re uslov za do­bi­ja­nje stam­be­nog kre­di­ta, s ob­zi­rom na to da je pro­sječ­na pla­ta u dr­ža­vi oko 500 eura, vi­so­ki dr­žav­ni funk­ci­o­ne­ri, među kojima i Bakovići, su se­be obez­bi­je­di­li sred­stvi­ma iz dr­žav­ne ka­se di­je­lje­njem po­volj­nih stam­be­nih kre­di­ta za ko­je su ra­te najviše do 100 eura mje­seč­no.

Osim plate kao savjetnica premijera, ona je prihode ostvarivala i u raznim državnim Komisijama i tijelima.

Related posts

6 Comments

 1. Xman

  Oni su sebe obezbijedili preko nasih ledja. Svi ti povoljni krediti ostaju na snazi. A moze se samo oretpistaviti koliko ih ima. Dakle, oni ce i dalje, i kad se promjeni vlast, vracati taj isti povoljni kredit jer ne postoji pravno legalna mogucnist da im se niti uzme stan niti piveca kredit.

  36
  2
  Reply
 2. Kontra revolucija

  A vala su ove balije preterali !!!.
  I sa njima zajedno u vladu ???.
  Nikako , ni u kom slucaju !!!.

  19
  6
  Reply
 3. vaso

  Gradjani i narode Crne Gore nesmijemo stititi lopove bilo koje nacionalnosti. Ovi su otimali od svjju nas zato casini i posteni ljudi da dodju u politiku , sudstvo , policiju i bez obzira na nacionalnost , da se napravi lustracija i budu kaznjeni . Sve da bude konfiskovano onima koji su otimali od napacenog naroda koji jedva prezivljava i sastavlja kraj sa krajem

  21
  Reply

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *