Rambo Amadeus: Pozitivan sam, korona ne bira

0

Mediji u regionu prenijeli su u sinoć vijest da je pjevač Rambo Amadeus završio u bolnici nakon što mu je dijagnostikovan korona virus. Međutim, njegov sin je te navode demantovao.

“Nije zaražen koronom, a nije ni u bolnici. Kod kuće je, dobro se osjeća, sve je u redu”, demantovao je te navode mlađi sin Ramba Amadeusa, Petar Pušić.

Pjevač sad ipak tvrdi da ima koronu, a njegovu objavu prenosimo u cijelosti.

“Dragi fanovi, samo bez suvišnog uzbuđenja i panike, istina je da je i Car pozitivan na korona virus, međutim ne nasjedajte na dramatične tekstove, Kilotcar je čeličnog zdravlja, i ovog puta poručuje – korona vreba, ne bira, kosi nemilosrdno i uvažene kolege, ali, što je tragedija i opasnost veća, moral mora biti visočiji. S tim u vezi vam obećavam da će koncert, s ovim neophodnim odlaganjem, biti sigurno još uzbudljiviji i zanimljiviji, uz dužan pijetet prema svima koji su bitku sa koronom izgubili. Muzika nije ni za mene ni za moje kolege zajebavanje, nego neophodan segment života. Zato, najbolji način da me podržite je da držite distancu i nosite masku, i prijavite se za vakcinaciju, ali boga mi i kupite kartu na vrijeme za koncert, to će mi najbolje podići imunitet! To je podrška, ostalo je palamuđevina. Show must go on – pjesma nas je održala njojzi hvala”, poručio je Rambo.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.