Rama pobrkao lončiće: Podržao Mila, iako je Duško nosilac liste DPS-a!

1

Iako i crnogorski režim i albanski premijer Edi Rama, svako sa svoje strane, uoči predstojećih izbora nastoje da prikažu značaj Ramine podrške vladajućoj crnogorskoj Demokratskoj partiji socijalista (DPS) i njenom lideru, predsedniku Crne Gore Milu Đukanoviću, albanskom premijeru se, u znanju ili neznanju, potkrala jedna krupna greška.

Naime, iako je reč o parlamentarnim izborima, Rama na snimku nigde ne pominje nosioca liste DPS, crnogorskog premijera Duška Markovića, već isključivo Đukanovića.

Očigledno, albanski premijer, motivisan željom da se prikaže kao promoter dobrosusedskih odnosa, umesto Markoviću obratio se Đukanoviću kao višedecenijskom apsolutnom gospodaru Crne Gore, u čijim rukama je skoncentrisana faktički sva moć.

Sa druge strane, kontinuiranu podršku zločinca i kriminalca Hašima Tačija “Zmije” režimu DPS i Đukanoviću lično, koja je i te kako prisutna i uoči predstojećih izbora, ali nije medijski eksploatisana kao Ramina, svakako ne bi trebalo dublje analizirati i na nju trošiti reči, osim možda one čuvene latinske izreke “similis simili gaudet” (slično se sličnom raduje).

(Glas javnosti)

1 Comment
  1. Catania komentariše

    Eto koliko cijeni on albanske liste…vidi i on da su oni poltroni gosposara

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.