Raković: Ne dozvolite hunti i hobotnici Mila Đukanovića da otme svetinje!

4

Piše: dr Aleksandar Raković

Dragi građani i građanke Crne Gore,

Režim Mila Đukanovića je na izdisaju i u nedelju 30. avgusta potreban je još samo jedan napor – da glasamo, podignemo glas u ime slobode i pravde, odbranimo glas i ne dozvolimo Đukanoviću i njegovoj hobotnici, možda uskoro i hunti, da otme naše svetinje.

Stoga dajmo glas listi Za budućnost Crne Gore i podržimo je da sa druge dve opozicione liste formira prvu demokratsku vladu u istoriji savremene Crne Gore. Taj glas Za budućnost Crne Gore dajete i vi koji glasate, ali i mi koji ne glasamo na ovim izborima.

Glas Za budućnost Crne Gore i čelnika liste profesora dr Zdravka Krivokapića je glas za Crnu Goru kao zemlju nauke, visoke kulture, savremenog obrazovanja i proverenog znanja. To je glas za stvaranje sasvim zdravog intelektualnog poretka, a demontažu prethodnog, jer je dosadašnja vlast Demokratske partije socijalista od zvanične Crne Gore stvarala samo oazu srbofobije, kriminala, mitomanije, divljaštva, delikvencije, primitivizma, gluposti i laži.

Najgori đaci, oličeni u vrhu Demokratske partije socijalista, nisu ni mogli bolje osim da jedni druge mese kao konvertitsko-identitetsku strukturu sačinjenu od plastelina, a onaj ko više utisne bio bi smatran najboljim razvijačem „crnogorskog domovinskog identiteta“. Da bi dali potporu razvijanju „crnogorskog domovinskog identiteta“, utvrdili su pljačku kao privrednu granu. I tome sada dolazi kraj.

Posebno je važno i da se obratimo dragim penzionerima koji su do sada bili česti glasači Demokratske partije socijalista. S tim u vezi, dragi penzioneri, glasajte sada Za budućnost Crne Gore, za vaše lepe i dobre unuke koji su svoj glas već podigli na veličanstvenim litijama i s velelepnom omladinskom kulturom. Ta omladina je pristojna, ona igra, peva i raduje se. Ta omladina Crne Gore glasa za srpstvo Petrovića.

Stoga, nek nas i na ovom putu pobede vode načela:

„Živjelo naše milo Srpstvo“! Ne damo svetinje!

4 Comments
 1. Vaso. komentariše

  Odjebi pakšu

  3
  1
 2. Baja_California komentariše

  Mi necemo Rakovicu no ne moze goloruki narod nista protiv heklera, pendreka, slemova i suzavaca…Ako pobijedimo u nedelju treba policija da stane uz narod i izbornu volju a ne na stranu gospodara ka sto mislim da oce.

  2
  2
  1. Kontra revolucija. komentariše

   U neđelju svetu cetnicadzija duva mlogo, mlogo će da duva.

   2
   1
 3. kako je lepo biti glup komentariše

  ne kapiram …. ali stvarno…. koji će vam kurac ova ili slična dalabu ?

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.