Rajo Božović odao poštu preminulom drugu: Pokazao si kako se brani naša srpska zemlja (VIDEO)

18

Četrdesetodnevni pomen legendarnom specijalcu Nikoli Simiću Cigi, koji je preminuo poslije dvonedjeljne borbe sa virusom korona održan je juče.

Ovog penzionisanog oficira MUP Srbije saborci ali i svi oni koji su ga poznavali, nazivali su prvom i najčistijom beretkom. Ostaće upamćen kao jedan od prvih boraca koji su stali na branik otadžbine i neprikosnoveni komandant Knindži.

Uvijek u prvim redovima, vodio je i čuvao glave svojih boraca u mnogobrojnim akcijama, ali je nažalost izgubio poslednju iznenadnu bitku sa opakim virusom.

Simić je bio komandant odreda Poskok, imao je najviše borbenih akcija i iskustva. Bio je pripadnik MUP Srbije, a u penziju je otišao kao specijalac Protivterorističke jedinice (PTJ). Simića je država zbog njegovih zasluga više puta odlikovala.

Na njegovom pomenu je govor održao njegov bivši saborac, pukovnik Radojica Rajo Božović, danas predsjednik “FK Zeta“ u Crnoj Gori.

On je, između ostalog, preminulom Cigi poručio da je za života pokazao kako se brani srpska zemlja, koja je naša, bilo da je u Kninu, Srbiji ili Crnoj Gori.

(Nacionalist)

18 Comments
 1. Niksic hrabri komentariše

  Vjecna mu slava i hvala.. 🙏🇷🇸 Crna Gora ne zaboravlja svoje junake🔥

  30
  4
 2. Kontra revolucija komentariše

  Cast junaku, vjecna mu slava !.

  21
  3
 3. Tarmi komentariše

  A po zeti agituje za dos

  20
  2
 4. Tarmi komentariše

  Dps

  19
  3
 5. Ime komentariše

  Rajo Božović je Milov vojnik koji radi na povratku DPS-a na vlast. Brata je postavi na čelo sindikata drzavne uprave i ovih dana ima aktivnu sindikalnu kampanju za skupljanje DPS podrske.

  24
  2
 6. Naprijed Budućnost komentariše

  E ne znam šta je bio, ali znam čiji je Knin sad i čiji će ostati zauvjek. Rezultat vam je bre mnogo nikakav, braćo srbi

 7. Dragan komentariše

  Na djelu u borbi za Srpstvo u Kninu, Bosni bio si heroj, i kapa dolje za junaštvo. Ali u borbi za Srpstvo u Crnoj Gori bio si uz dps Rajo. A za ovo prvo ne može niko osporiti junak si bio. Što se desi posle da budeš s druge strane ograde 15.10 2015 , ti znaš. Ali nije bilo u duhu časne borbe za Srpstvo devedesetih, ostace vječno Srpski junak uz Srbofobni dps.

  17
  3
 8. tako stoje stvari komentariše

  Najgori su ovi koji na dvije stolice sjede…a Rajo Božović je jedan od tih i takvih. Srce, geni na jednoj strani a interes na drugoj…i naravno, uvijek kad dodju u koliziju, kad se lome, suprostave se srce i interes, interes prevlada kod takvih ljudi.

  16
  1
  1. Igor komentariše

   Pa I 90% politicara, cast braci Srbima iz DF koji su jedini dosledni, sjedi na 10 stolica ne na 2.

   13
   1. tako stoje stvari komentariše

    Saglasan, ali mislio sam na sjedenje na dvije stolice u nacionalnom smislu, ne političkom…od političara navodnih Srba tu prednjače Bečić, Krivokapić, Čmarko Milačić …

    9
    2
    1. Igor komentariše

     Zna se to, I podrazumijeva. I isto tako po glasovima DF I nesavladivosti vidi se I lojalnost I 1 stolica clanstva, boraca, aktivista, pogotovo onih kad je bilo najteze, lako je sad kad su VLAST bit s njima, bilo je rizik do 2020,pa ostasmo vjerni ako bar komentarima. JER moze biti medjusobnog trvenja trenutno Front ko zavoli ne izlazi iz srca, pa I kad grijesi. Nikad. I tu se slazem s tobom iako emotivno reaguje, u trenutku neko to je srce. Al ipak je politicaru s imunitetom lakse ostat dosledan, a to su samo zna se ko. Zna se ko su Vuci ko jagnjad, al moramo nekad birati, manje zlo. I pljuvali me kerovi il ne moram iako nekad prebrz Medo je sve u pravu I ostao odan. Samo, samokontrola u trenutcima opravdanog bijesa. Jer on kad je pricao niko nije. A saborci nikad nisu sjedjeli na 2,stolice. Nikad sad se bar moze provjerit. Mozda je nekog manje nekog vise tu, neko je I daleko al ❤️kuca za DF

  2. Lud zbunjen normalan komentariše

   Hahaha! Ovaj nema srce, samo interes i osjecaj da sacuva sebe. Nebitan lik bez dostojanstva i iznenadjuje clanak ovog portala.

   6
   1
 9. Luka komentariše

  Ćuti tu Bozovicu,Ti pominjes Srbski narod,Ti koji si kako vjetar duva i ko Ti vise ponudi,nek je laka zemlja Srbskom heroju Simicu

  18
  1
 10. Maršal komentariše

  Prodana dušo

  13
  1
 11. Lud zbunjen normalan komentariše

  Slava junaku, a ovaj niciji covjek i svaciji spijun ne znam sto je bitan za citaoce vaseg portala 🙏

 12. Vasoje komentariše

  Jel to kninđa pobegulja, ja junaka i racku, bolje da se bavio atletikom tj maratonom,

 13. Vasoje komentariše

  Ako nas je branio kao knin e neka je vala prđekno

  2
  3
 14. mucni glavom komentariše

  ”On je, između ostalog, preminulom Cigi poručio da je za života pokazao kako se brani srpska zemlja, koja je naša, bilo da je u Kninu, Srbiji ili Crnoj Gori” – covjek je ovim sve rekao, zasto ga napadate?

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.